Bucharest Comedy Week: Trupele Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi vor concerta între 26 şi 28 septembrie

Formaţiile Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi vor concerta, între 26 şi 28 septembrie, la Bucharest Comedy Week, urmând ca serile din Piaţa Enescu să se încheie cu o proiecţie de film, precum "Pantera roz", din 1963, şi "Unora le place jazz-ul", din 1959, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

171 afișări
Imaginea articolului Bucharest Comedy Week: Trupele Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi vor concerta între 26 şi 28 septembrie

Bucharest Comedy Week: Trupele Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi vor concerta între 26 şi 28 septembrie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Totodată, din festival nu vor lipsi spectacolele în aer liber, Piaţa Enescu fiind de altfel unul dintre principalele puncte de atracţie incluse în programul săptămânii vesele. Astfel, sunt programate concerte, show-uri de umor, improvizaţii şi proiecţii de filme, toate putând fi urmărite din frumoasa Piaţă Enescu în weekendul 26, 27 şi 28 septembrie.

Într-un cadru boem, chiar în faţa Ateneului Român, spectatorii vor avea ocazia să îi vadă şi să îi asculte live pe cei de la Quatrocelli, Man in Coats, Timpuri Noi, Fără Zahăr, Ţapinarii, cărora li se vor alătura numeroase momente hazlii. Toate spectacolele din Piaţa Enescu se vor desfăşura în aer liber, accesul fiind gratuit.

Publicul adoră stilul şi dăruirea celor patru violoncelişti de la Quatrocelli, care, cu o virtuozitate desăvârşită, şi-au câştigat locul pe piaţa muzicală internaţională. Cu un repertoriu vast ce include muzică clasică, jazz, latino, soundtrack-uri din filme şi bineînţeles, producţii proprii, aceştia reuşesc să capteze atenţia publicului încă de la primele note muzicale, transmiţând pasiune, energie, dar şi umor, pentru că pe scenă au mereu momente amuzante. După multiple turnee în întreaga lume, a venit timpul să ajungă şi în România, într-un cadru unic, plin de bună dispoziţie şi zâmbete.

Proiectul Men in Coats, înfiinţat de Michael Dow, abordează un umor unic, iar acest moment cu siguranţă nu poate fi ratat la Bucharest Comedy Week, pentru că la capitolul originalitate şi inventivitate cei doi membri se autodepăşesc de fiecare dată.

Un bărbat curajos şi un balon uriaş pot metamorfoza şi crea un show absolut incredibil. Pe scurt, acesta este Bruce Airhead, iar momentele sale sunt considerate adevărate spectacole la care fiecare om ar trebui să asiste măcar o dată în viaţă. De-a lungul timpului, Bruce a descreţit frunţile unor personalităţi consacrate şi a participat la o mulţime de festivaluri internaţionale, iar acum este rândul bucureştenilor să îl vadă în acţiune.

Improvisneyland este o trupă de teatru de improvizaţie formată în anul 2008, la iniţiativă lui Axel Moustache, actor la Teatrul Naţional din Bucureşti. Trupa include şapte actori profesionişti, uniţi de plăcerea de a improviza. Cei şapte au participat împreună şi la Campionatul Naţional de Improvizaţie din România şi au continuat să susţină spectacole peste tot în ţară, în toamna aceasta putând fi urmăriţi chiar pe scena Bucharest Comedy Week din Piaţa Enescu.

Ventrilocia înseamnă mai mult decât vorbitul fără a-ţi mişca buzele, înseamnă mai mult decât a avea o păpuşă pe genunchi, care să spună lucruri amuzante, să cânte şi să interacţioneze cu publicul. Ventrilocia este magie şi distracţie totodată, realizate prin simpla relaţie ce se stabileşte între ventriloc şi personajul său. Crina Zvoboda a investit tot mai mult timp în pregătirea momentelor de pe scenă, ajungând să susţină tot mai multe reprezentaţii. De altfel, artista a fost invitată recent să participe la un spectacol internaţional care a avut loc în Kentucky, Statele Unite ale Americii, în iulie.

Festivalul de comedie internaţional Bucharest Comedy Week se va desfăşura în perioada 22 - 28 septembrie, sub forma unei colecţii de spectacole şi momente pline de umor, evenimentul având misiunea de a readuce buna dispoziţie pe străzile Capitalei.

Organizat de ArCub - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente a proiectului aniversar "Bucureşti - 555 de ani ", care este o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Prima ediţie a festivalului Bucharest Comedy Week promite un program diversificat de comedie contemporană, momente de stand-up comedy, reprezentaţii stradale, filme, piese de teatru, activităţi umoristice, improvizaţii, glume şi farse care vor cuceri Capitala, oferindu-le spectatorilor o săptămână plină de umor, în care zâmbetele şi buna dispoziţie vor depăşi orice barieră lingvistică, se arată în comunicatul citat. Săli de cinema şi de spectacol, teatre, terase, parcuri şi chiar străzi vor găzdui momente umoristice la care bucureştenii vor avea ocazia să participe activ, putând deveni în orice clipă personaje principale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici