Bucureşti: Spectacol de circ în scopuri caritabile

Circul Belucci din Italia va prezenta miercuri, la Bucureşti, două spectacole în cadrul cărora cel puţin cinci copii din centre de plasament vor prezenta diferite numere de circ, fondurile strânse din vânzarea biletelor urmând a fi donate organizaţiei umanitare Parada.

7 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Spectacol de circ în scopuri caritabile

Bucureşti: Spectacol de circ în scopuri caritabile

"Spectacolele sunt împărţite în două părţi: teatru, dresuri de animale, jonglerii, evoluţii la trapez, cabaret şi, în partea a doua, numere cu animale acvatice: rechini, foci, pinguini", a explicat luni, într-o conferinţă de presă, Sandi Belucci, reprezentanta circului italian.

Ea a mai spus că, între numerele artiştilor de circ, vor fi introduse şi cele realizate de către copii din centrele de plasament, despre care a povestit că lucrează cu multă pasiune, unii dintre aceştia fiind chiar foarte talentaţi.

Întreg spectacolul va dura o oră şi 45 de minute, şi vor exista două reprezentaţii - de la ora 18.00 şi de la 20.15. Cortul circului are o capacitate de 700 de spectatori, iar biletele au preţurile de 35 şi 25 de lei pentru adulţi, în funcţie de locurile ocupate, respectiv 30 şi 20 pentru copii.

"Arta pe care o practicăm noi, circul, sperăm să poată ajuta oameni", a menţionat Sandi Belucci.

Circul "Acquatico Bellucci" a fost înfiinţat de familia italiană Bellucci, ai cărei acrobaţi de renume şi-au propus să menţină tradiţia, formând tineri care să le calce pe urme.

Parada este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit din România, al carei scop statutar îl reprezintă sprijinirea copiilor, a tinerilor şi a familiilor fără adăpost, prin intermediul unor servicii integrate de asistenţă socială, educativ-formative şi de integrare socio-profesională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici