Bugetul Ministerului Culturii, majorat pentru reabilitarea caselor de cultură

Bugetul Ministerului Culturii şi Cultelor a fost suplimentat, marţi, de Guvern, cu 21,7 milioane lei, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare la 84 cămine culturale sau case de cultură din 29 judeţe, a anunţat premierul Călin Popescu Tăriceanu.

4 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Culturii, majorat pentru reabilitarea caselor de cultură

Bugetul Ministerului Culturii, majorat pentru reabilitarea caselor de cultură

Proiectul este inclus în Programul naţional pentru construirea aşezămintelor culturale, care urmăreşte construirea de sedii în mediul rural şi mic urban şi reabilitarea celor existente.

Dintre cele 84 de proiecte, un număr de 28 vor fi terminate până la finele anului 2007, alte 14 vor fi finalizate până la sfârşitul lunii martie 2008, iar restul vor fi predate la sfârşitul anului viitor.

Premierul a precizat că a solicitat Ministerului Culturii să monitorizeze lucrările, astfel încât aceste imobile să răspundă cerinţelor pentru care au fost construite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici