"Călătoria" în regia lui Chris Simion, la Fratelli Studio, din Capitală

Teatrul "Mihai Eminescu" din Botoşani va prezenta spectacolul "Călătoria" în regia lui Chris Simion, după nuvela "Pescăruşul Jonathan Livingstone" de Richard Bach, marţi, la Fratelli Studio.

10 afișări
Imaginea articolului "Călătoria" în regia lui Chris Simion, la Fratelli Studio, din Capitală

"Călătoria" în regia lui Chris Simion, la Fratelli Studio, din Capitală

"Călătoria" este un spectacol realizat după nuvela "Pescăruşul" de Richard Bach, o fabulă a zborului şi a depăşirii condiţiei umane. Pentru Teatrul "Mihai Eminescu" şi chiar pentru teatrul experimental românesc, este un spectacol nou, care sparge canoanele spectacolului clasic.

"Un spectacol de teatru nou, unde timp de o oră se îmbină cuvântul, dansul, proiecţia şi lumina şi te provoacă la o experienţă spirituală nudă, la o aspiraţie către frumos. Este un spectacol pe care l-aş revedea la nesfârşit, pentru că transmite o energie extrem de pozitivă", a apreciat regizoarea.

Chris Simion a mai semnat regia spectacolelor "Dragostea durează 3 ani", după Frederic Beigbeder, "Hell" după Lolita Pille şi "Şi caii se împuşcă, nu-i aşa" după Horace Mccoy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici