"Călătorie de Crăciun" cu Gheorghe Zamfir, pe 10 decembrie, la cinematograful Patria

Gheorghe Zamfir va susţine, pe 10 decembrie, de la ora 19.30, la cinematograful Patria din Bucureşti, spectacolul "Călătorie de Crăciun", care face parte din seria de evenimente dedicate împlinirii a 50 de ani de activitate a artistului.

123 afișări
Imaginea articolului "Călătorie de Crăciun" cu Gheorghe Zamfir, pe 10 decembrie, la cinematograful Patria

Gheorghe Zamfir (Imagine: Liviu Adăscăliţei / Mediafax Foto)

Alături de Gheorghe Zamfir, pe scena cinematografului Patria vor urca soprana Irina Bainaţ, orchestra simfonică şi bandul "Zamfir 50" şi corul Accoustic împreună cu dirijorul Daniel Jinga.

Repertoriul va cuprinde colinde româneşti şi internaţionale, arii de operă, musical, prelucrări folclorice şi creaţii proprii ale lui Gheorghe Zamfir.

Publicul bucureştean se va putea bucura de un sound pe care unul dintre cei mai cunoscuţi naişti din toate timpurile l-a promovat pe renumitele scene ale lumii, alături de orchestre şi dirijori de top.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate de pe myticket.ro, din magazinele Diverta, magazinele InMedio din Bucureşti, casieria Sălii Palatului, librăria "Mihai Eminescu", magazinul Muzica şi de la casa de bilete a cinematografului Patria.

Biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 50 de lei, 75 de lei, respectiv 120 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici