"California Dreamin' (nesfârşit)", selecţionat la Toronto

Filmul lui Cristian Nemescu, "California Dreamin' (nesfârşit)", câştigătorul Marelui Premiu Un Certain Regard la Cannes, a fost selecţionat la Toronto International Film Festival (6-15 septembrie), în cadrul secţiunii Contemporary World Cinema, informează MediaPro Distribution.

4 afișări
Imaginea articolului "California Dreamin' (nesfârşit)", selecţionat la Toronto

"California Dreamin' (nesfârşit)", selecţionat la Toronto

La Toronto, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri din lume, filmul cu Armand Assante şi Răzvan Vasilescu în distribuţie va fi arătat într-o secţiune ce reuneşte filme de calitate din cinematografia mondială.

Producţia a adunat deja o serie de distincţii importante la festivalurile la care a participat: premiul Golden Falcon la Ibiza, premiul Juriului la Rabat, Marele Premiu, premiul publicului şi premiul special Canvas pentru cel mai bun film, toate trei la Festivalul European de Film de la Bruxelles, premiul special al juriului pentru scenariu la Torun şi premiul criticii la Festivalul Internaţional de Film al Producătorilor Independenţi Mamaia IPIFF 2007.

În aceste zile, primul şi ultimul lungmetraj al regretatului Cristian Nemescu reprezintă România în competiţia Festivalului Anonimul (13-19 august) şi participă, de asemenea, la festivalurile de la Hong Kong (3-26 august) şi Sarajevo (17-25 august).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici