Campanie pentru strângerea de fonduri pentru refacerea girafei de la Muzeul Antipa

Girafa din faţa Muzeului Grigore Antipa din Capitală, o statuie care a devenit, recent, un simbol al acestei instituţii, a fost distrusă, iar în prezent MEDIAFAX şi Descoperă au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru refacerea acesteia.

224 afișări
Imaginea articolului Campanie pentru strângerea de fonduri pentru refacerea girafei de la Muzeul Antipa

Campanie de strângere de fonduri pentru refacerea girafei de la Muzeul Antipa

Banii pot fi donaţi în contul Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", iar banii strânşi se vor folosi pentru refacerea girafei şi pentru noi exponate.

Numărul contului este: RO22TREZ7015009XXX000282

Citeşte mai multe despre campanie pe www.descopera.ro.

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, 18 august 2012, persoane necunoscute au vandalizat girafa din faţa Muzeului «Grigore Antipa». Aceasta era girafa care s-a plimbat pe la pasajul din Piaţa Universităţii în cadrul proiectului «Muzeul Antipa... invadează mediul urban» şi cea care v-a întâmpinat atunci când aţi venit în vizită. Le mulţumim tuturor celor care s-au pozat alături de ea şi celor care s-au purtat decent cu ea. Sperăm ca în viitor să avem suficiente fonduri pentru a o restaura", se arată pe pagina oficială de Facebook a muzeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici