"Cancan TV", un show incendiar, cu şi despre celebrităţi, în curând la postul Acasă

Show-ul "Cancan TV" va fi difuzat în curând la postul Acasă, de luni până joi, de la ora 22.00, şi le promite telespectatorilor exclusivităţi, premiere din showbiz-ul românesc şi mondenităţi la cote maxime, potrivit unui comunicat.

806 afișări
Imaginea articolului "Cancan TV", un show incendiar, cu şi despre celebrităţi, în curând la postul Acasă

"Cancan TV", un show incendiar, cu şi despre celebrităţi, în curând la postul Acasă

Timp de două ore şi jumătate, în direct dintr-un platou amenajat special la Studiourile MediaPro din Buftea, telespectatorii "Cancan TV" vor fi prinşi în vâltoarea celor mai discutate evenimente ale momentului.

Cele mai ascunse secrete nu vor scăpa de camerele paparazzilor de la "Cancan TV" şi cele mai picante amănunte din viaţa celebrităţilor vor fi dezvăluite în premieră la postul Acasă.

Telespectatorii Acasă vor avea acces la viaţa celebrităţilor într-un spectacol plin de culoare, care combină senzaţionalul, informaţia şi emoţia.

Astfel, de la ora 22.00, la postul Acasă se ridică cortina spre lumea mondenităţilor. De luni până joi, emisiunea "Cancan TV" dezvăluie în premieră cele mai interesante lucruri din viaţa vedetelor din România, iar de vineri până duminică, tot de la ora 22.00, Cabral şi Mircea Solcanu le garantează telespectatorilor seri de weekend pline de noutăţi din showbiz-ul românesc, la "Poveştiri de noapte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici