Cannes 2011: Nicolas Winding Refn - premiul pentru regie

Cineastul de origine daneză Nicolas Winding Refn a primit premiul pentru regie, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes (11 - 22 mai), pentru filmul "Drive", la gala de duminică seară.

133 afișări
Imaginea articolului Cannes 2011: Nicolas Winding Refn - premiul pentru regie

Cannes 2011: Nicolas Winding Refn - premiul pentru regie (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

Pelicula îi are în distribuţie pe Ryan Gosling şi Carey Mulligan.

Anul acesta la Cannes, juriul competiţiei oficiale a fost prezidat de Robert De Niro şi i-a avut în componenţă pe actorii Uma Thurman şi Jude Law, regizorii Olivier Assayas, din Franţa, Mahamat Saleh Haroun, din Ciad, şi Johnny To, din Hong Kong, producătoarea şi actriţa argentiniană Martina Gusman, producătoarea chineză Nansun Shi şi norvegianca Linn Ullmann, scriitoare şi critic de film.

Gala de premiere a Festivalului de la Cannes de duminică a fost prezidată de actriţa franceză Melanie Laurent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici