Cântăreaţa norvegiană Ane Brun concertează în premieră în România, la Sala Radio, pe 10 mai - VIDEO

Cântăreaţa şi compozitoarea norvegiană Ane Brun va susţine un concert în premieră în România, la Sala Radio din Bucureşti, pe 10 mai, de la ora 20.00, informează organizatorii evenimentului, Twin Arts.

290 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa norvegiană Ane Brun concertează în premieră în România, la Sala Radio, pe 10 mai - VIDEO

Cântăreaţa norvegiană Ane Brun concertează în premieră în România, la Sala Radio, pe 10 mai

Piesele sale folk sunt profunde şi aparent distante, dar tocmai acest lucru le face speciale. Muzica Anei Brun este mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur şi atât de sclipitoare în simplitatea ei încât nu poate fi ignorată. Iubirea este mereu în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar reprezentaţiile sunt emoţionale şi intense, informează organizatorii concertului de la Bucureşti.

Ane Brun, născută pe 10 martie 1976, în Molde, Norvegia, este o compozitoare, chiataristă şi solistă cunoscută la nivel internaţional. Din 2003, artista a înregistrat opt materiale discografice.

Artista se află de zece ani în topurile din Scandinavia şi este una din cele mai remarcabile compozitoare şi cântăreţe, cu trei Spellemannprisen - echivalentul norvegian al premiilor Grammy. Urcă pe scene celebre şi este invitată în turneu de Peter Gabriel, alături de care cântă în duet. Anul trecut, piesa ei solo "Don't leave" s-a auzit în cea mai celebră pauză de reclame, în timpul Super Bowl-ului, pe coloana sonoră a unui spot al Asociaţiei Americane pentru lupta împotriva cancerului. Ane compune mereu pentru chitară şi pian, iar, când nu este în turneu, artista se ocupă de propria ei casa de discuri, Baloon Ranger.

Concertul va începe la ora 20.00, iar accesul în sală se va face începând cu ora 19.30. Potrivit organizatorilor, nu este permis accesul cu camere foto, iar înregistrarea audio/ video este interzisă pe toată durata concertului.

Biletele pentru acest eveniment costă 95 de lei, 135 de lei şi 175 de lei, în funcţie de categorie, şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas), precum şi online, pe www.eventim.ro.

Concertul pe care Ane Brun îl va susţine la Bucureşti este un eveniment Twin Arts, organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici