Care este motivul real al plecării lui Robert Turcescu de la Realitatea

După şapte ani petrecuţi la postul de televiziune patronat de Sorin Ovidiu Vîntu, Realitatea TV, jurnalistul Robert Turcescu şi-a anunţat, ieri, public demisia. Oficial, decizia a fost pusă pe seama nevoii de schimbare.

33 afișări
Imaginea articolului Care este motivul real al plecării lui Robert Turcescu de la Realitatea

Care este motivul real al plecării lui Robert Turcescu de la Realitatea (Imagine.: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Neoficial, sursele EVZ indică drept principală cauză a demisiei lui Turcescu lipsa independenţei editoriale de care se lovesc ziariştii din trustul Realitatea-Caţavencu.

"Este o decizie personală care reflectă nevoia unei schimbări, nevoia unor alte provocări. Nu are legătură cu niciun fel de scandal sau cu vreo stare de frustrare. Este un moment în care simt nevoia să fac şi un altfel de pas", explică Turcescu.

Cu toate că jurnalistul s-a ferit să facă vreo referire la patronul său şi la posibilele divergenţe pe care le-ar fi avut cu persoane din conducerea trustului, sursele EVZ susţin că demisia a venit ca urmare a unei discuţii purtate cu Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte mai multe despre motivul real al plecării lui Robert Turcescu de la Realitatea pe www.evz..ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici