Casa de trailere Good Hands, nominalizată la Golden Trailer Awards, pentru afişul filmului "Roxanne"

Casa românească de trailere Good Hands a primit două nominalizări la Golden Trailer Awards, pentru afişul lungmetrajului "Roxanne", de Valentin Hotea, gala de anul acesta fiind programată vineri, la Los Angeles, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

75 afișări
Imaginea articolului Casa de trailere Good Hands, nominalizată la Golden Trailer Awards, pentru afişul filmului "Roxanne"

Casa de trailere Good Hands, nominalizată la Golden Trailer Awards, pentru afişul filmului "Roxanne"

Astfel, după nominalizarea din 2013 la Golden Trailer Awards a afişului pentru filmul "Domestic", regizat de Adrian Sitaru şi produs de 4 Proof Film, la categoria "Most Original Poster", casa românească de trailere Good Hands este prezentă şi anul acesta în cursa pentru două premii, în categoriile "Most Original Poster" şi "Best Foreign Poster". Ambele nominalizări i-au revenit afişului filmului "Roxanne", regizat de Vali Hotea şi produs de Hi Film, care a fost lansat în cinematografele din Romania pe 11 octombrie 2013.

"Acest lucru a fost posibil atât datorită materialului cu care s-a lucrat, «Roxanne» fiind o puternică dramă familială, cu personaje bine construite şi interpretate, cât şi felului în care am colaborat cu echipa Hi Film - Ada Solomon, Cătălin Anchidin, Ilinca Belciu - şi cu regizorul Vali Hotea. Au fost foarte importante încrederea şi libertatea pe care ei ni le-au acordat din faza de concept şi artwork până la şedinţa foto şi execuţia finală", a spus Liviu Neagoe, creative partner la Good Hands.

Good Hands este singura casă de trailere din Europa Centrală şi de Est nominalizată pentru a doua oară consecutiv la Golden Trailer Awards.

"Prezenţa în rândul nominalizaţilor la ceea ce americanii numesc «Oscarul film marketing-ului mondial» spune multe despre lumea filmului românesc. Nu doar că filmele noastre cuceresc festivalurile lumii, prin selecţii oficiale şi trofee aduse acasă, dar tot ele furnizează baza de plecare către un audiovizual puternic şi corect pentru o campanie solidă de film marketing", a adăugat Liviu Neagoe.

Golden Trailer Awards este cea mai prestigioasă competiţie a marketingului de film, echivalând cu premiile Oscar. De-a lungul timpului, din juriu au făcut parte vedete precum Quentin Tarantino, Guy Ritchie, Pedro Almodovar, Benicio Del Toro, Ben Stiller, Eli Roth şi Glenn Close.

Gala de anul acesta va avea loc vineri, la Teatrului Saban din Los Angeles, California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici