Casa părăsită de la intrarea în parcul Cişmigiu: din exterior arată minunat, înăuntru e vai şi amar

Astăzi, la Make Bucharest Great Again, un proiect B365.ro dedicat salvării patrimoniului oraşului, intrăm în spectaculoasa Casă Istrate Micescu, o reşedinţă care are drept grădină tot Cişmigiul. Imagini exclusive din interior.

1435 afișări
Imaginea articolului Casa părăsită de la intrarea în parcul Cişmigiu: din exterior arată minunat, înăuntru e vai şi amar

Sigur ştiţi casa. Seamănă cu un conac, are o volumetrie fermecătoare şi se află pe strada Ioan Zalomit, nr 12 din Bucureşti. Are foişor, terase largi care dau spre Cişmigiu, uşi secrete, interior de basm şi o intrare impunătoare. Cine-a locuit în ea? Cine avea dormitor cu terasă care dă direct în Cişmigiu? De ce are lacătul pe poartă? Astăzi, la Make Bucharest Great Again, un proiect B365.ro dedicat salvării patrimoniului oraşului, intrăm în spectaculoasa Casă Istrate Micescu, o reşedinţă care are drept grădină tot Cişmigiul. Imagini exclusive din interior.

Citeşte mai departe pe B365.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici