Ce concert vezi de acasă zilele astea

  • Vrei să mai mergi la un concert de operă şi nu ai cum? Există concerte live difuzate online!
  • Vrei sa mergi la un concert de filarmonică şi nu ai cum? Vezi mai jos lista concertelor de filarmonică în live streaming.
  • Vrei să îi vezi live pe Chris Martin de la Coldplay, John Legend, sau să participi la primul Ultra Virtual Audio Festival: Major Lazer, Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Above & Beyond?
  • SMART Radio a pregătit o listă pentru tine cu spaţiile culturale muzicale şi cu artiştii care-şi deschid uşile online.
310 afișări
Imaginea articolului Ce concert vezi de acasă zilele astea

Ce concert vezi de acasă zilele astea?

Distracţiile tale se împuţinează pe zi ce trece din cauza coronavirusului? Nici vorbă – ele doar se mută temporar în intimitatea casei tale.
Din fericire ţi se întâmplă şi lucruri frumoase în perioada asta, şi asta mai ales când oamenii înţeleg… că trebuie să fie oameni.
Sunt instituţii culturale care fac gesturi frumoase şi pun pe net, la liber, spectacolele lor şi sunt muzicieni care intră zilnic în direct cu tine, te primesc la ei în casă şi fac tot ce le stă în putinţă ca să rămână alături de public. Pentru că muzica vindecă şi avem nevoie de ea, acum mai mult ca oricând.
 
Gasesti aici listă cu spaţiile culturale muzicale şi cu artiştii care-şi deschid uşile online pentru tine, de la muzică clasică şi concerte live ale artiştilor tăi preferaţi, până la Ultra Virtual Audio Festival cu următorii artişti: Major Lazer, Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Above & Beyond şi alţii.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici