Cele mai tari spoturi care au câştigat mari premii la Cannes în ultimii zece ani - VIDEO

Guiness, Honda, Dove sau Philips se numără printre brandurile ale căror reclame care au fost premiate de-a lungul timpului la prestigiosul festival de publicitate de la Cannes, ce se desfăşoară între 19 şi 25 iunie. În acest an McCann Erickson România a câştigat două Grand Prix-uri pentru campania "Noul Rom".

760 afișări
Imaginea articolului Cele mai tari spoturi care au câştigat mari premii la Cannes în ultimii zece ani - VIDEO

În acest an McCann Erickson România a câştigat două Grand Prix-uri pentru campania "Noul Rom"

Festivalul Internaţional de Creativitate Cannes Lions sărbătoreşte cele mai luminate minţi din industria publicităţii, încă din 1954. Peste 8.000 de delegaţi din 90 de ţări participă la festivalul de 7 zile, potrivit huffingtonpost.com. Anul acesta au fost înscrise în competiţie peste 24.000 de lucrări

Agenţia de publicitate McCann Erickson România a câştigat, luni seară, două Grand Prix-uri la Cannes, pentru campania "Noul Rom". McCann a devenit astfel prima agenţie din România care câştigă Grand Prix la Cannes.

Pentru a înţelege mai bine ce fel de spoturi au şanse de câştig la un astfel de festival de publicitate va prezentăm spoturile care au câştigat Grand Prix în ultimii zece ani:

2011: "Noul Rom"

2010: Old Spice

2009: Philips

2008: Cadbury

2007: Dove

2006: Guinness

2005: Honda

2004: Sony PlayStation

2003: IKEA

2002: Nike

2001: Fox

2000: Budweiser

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici