CES 2012: HP Envy 14 Spectre - ultrabook placat cu Gorilla Glass

Lenovo a folosit Gorilla Glass pentru a proteja ecranul lui ThinkPad X1. HP a decis să-l folosească la construcţia carcasei. Noul Envy 14 Spectre este un ultrabook de top cu capacul ecranului şi restpad-ul din sticlă.

521 afișări
Imaginea articolului CES 2012: HP Envy 14 Spectre - ultrabook placat cu Gorilla Glass

CES 2012: HP Envy 14 Spectre - ultrabook placat cu Gorilla Glass

Pe langă aspectul uşor ieşit din comun, folosirea unui strat gros de Gorilla Glass vine cu avantaje şi dezavantaje. HP susţine că materialul face carcasa ultrabook-ului mai rezistenă. Din păcate, Envy 14 Spectre este mai gros şi mai greu decât ultrabook-urile aflate la ora actuală pe piaţă. În cifre, portabilul are o grosime de 20 mm şi o greutate de 1,8 kg, informează trimisul go4it la Las Vegas.

Ecranul lui Envy 14 Spectre face parte din seria Radiance a producătorului, având unghiuri de vizibilitate foarte bune şi o calitate a imaginii peste medie. Pe cei 14" în diagonală sunt dispuşi 1600x900 pixeli. La capitolul conectivitate putem enumera două porturi USB, câte unul de tip HDMI, MiniDisplay şi LAN. Tastatura este iluminată, iar touchpad-ul este protejat la rândul său cu Gorilla Glass.

Citeşte mai multe despre HP Envy 14 Spectre pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici