Cezar Ouatu o va imita pe Angela Gheorghiu: "Sper să nu mă ucidă, după ce mă va asculta"

Contratenorul Cezar Ouatu o va imita pe Angela Gheorghiu şi va interpreta cântecul "Copacul", sâmbătă, în emisiunea "Te cunosc de undeva!", de la Antena 1, artistul precizând că speră să nu fie ucis ulterior de către celebra soprană şi să poată transmite măcar jumătate din sensibilitatea acesteia.

816 afișări
Imaginea articolului Cezar Ouatu o va imita pe Angela Gheorghiu: "Sper să nu mă ucidă, după ce mă va asculta"

Cezar Ouatu o va imita pe Angela Gheorghiu: "Sper să nu mă ucidă, după ce mă va asculta"

Cezar Ouatu va cânta pentru prima oară, pe aceeaşi scenă, cu mama sa, Maria, sâmbătă, în emisiunea "Te cunosc de undeva!", în cadrul unui moment special, transformaţi în Andrea Bocelli, artist în deschiderea căruia Cezar Ouatu a cântat, respectiv Sarah Brightman, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Antena 1.

Totodată, în concursul din aceeaşi emisiunie, Cezar Ouatu o va imita pe Angela Gheorghiu şi va interpreta piesa "Copacul", de Zsolt Kerestely, un cântec pe care contratenorul l-a mai cântat în trecut împreună cu soprana română.

"Este o mare bucurie pentru mine şi o mare responsabilitate să pot întruchipa o mare voce şi o mare divă, precum doamna Angela Gheorghiu. Sper să nu mă ucidă, după ce mă va asculta, şi să pot transmite măcar jumătate din sensibilitatea dumneaei", a spus Cezar Ouatu.

De asemenea, artistul a afirmat că va dedica acest moment memoriei tatălui său. "Cred că în momentul în care voi cânta această piesă toate gândurile mele vor fi îndreptate către tatăl meu, căruia îi plăcea foarte mult această piesă", a mai spus el, cu ochii în lacrimi.

Ce îi transmite Cezar Ouatu sopranei Angela Gheorghiu, după ce va încheia momentul artistic, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, de la ora 20.30, în emisiunea "Te cunosc de undeva!".

În ultimii ani, Angela Gheorghiu a interpretat melodia "Copacul" pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, inclusiv la O2 Arena din Londra.

În anul 2013, Angela Gheorghiu a înregistrat un nou single cu piesa "Copacul", semnată de compozitorul Zsolt Kerestely.

Pe de altă parte, melodia "Copacul", interpretată de Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, a putut fi ascultată şi de publicul român pe 25 mai 2013, în concertul de la Bucureşti al tenorului italian Andrea Bocelli. Tenorul a cântat pentru prima dată pentru români într-un concert foarte apreciat şi îndelung aplaudat, care a avut-o ca invitată de onoare pe soprana română Angela Gheorghiu, care i-a sedus cu vocea sa pe cei peste 20.000 de spectatori prezenţi la spectacol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici