Christian Sabbagh o înlocuieşte pe Dana Războiu, la Kanal D

Christian Sabbagh va prezenta, începând din 10 mai, de luni până joi, "Ştirile Kanal D" de la ora 19.00, după ce Dana Războiu a decis să încheie colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde timp de trei ani şi jumătate a prezentat principalul buletin de ştiri al postului.

307 afișări
Imaginea articolului Christian Sabbagh o înlocuieşte pe Dana Războiu, la Kanal D

Christian Sabbagh o înlocuieşte pe Dana Războiu, la Kanal D (Imagine: Kanal D)

Reprezentanţii Kanal D au declarat pentru MEDIAFAX că noul prezentator al principalului buletin de ştiri al postului va fi, din 10 mai, Christian Sabbagh. Acesta va prezenta "Ştirile Kanal D" de la ora 19.00, de luni până joi.

Totodată, Simona Pătruleasa va continua să prezinte Ştirile de weekend, difuzate la Kanal D, vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 19.00.

Jurnalistul Christian Sabbagh a mai prezentat emisiunea "Poliţia în acţiune", la Prima TV. Totodată, el a fost corespondent de război şi jurnalist acreditat de Ministerul de Interne.

Kanal D a anunţat, în 21 aprilie, că va lansa pe 10 mai un concept de ştiri diferit. Noul jurnal, denumit "Ştirile Kanal D", va fi difuzat de la ora 19.00. "Publicul de ştiri este la ora 19.00 şi, deoarece avem un concept nou în care credem şi care are un potenţial de reuşită pe piaţa din România, ne-am decis că este momentul pentru schimbare. Suntem convinşi că suntem pregătiţi să intrăm în competiţie directă cu celelalte jurnale importante ale serii. Cu această mutare ne propunem să consolidam prime time-ul şi să fim o alternativă viabilă pentru publicul de ştiri de la ora 19.00", a declarat la momentul respectiv Fatih Salis, project manager News Kanal D.

Dana Războiu a declarat pentru MEDIAFAX, pe 23 aprilie, că va părăsi postul de televiziune Kanal D, deoarece vrea să se mute în curând din România într-o altă ţară care să aibă un sistem de sănătate mai bun pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici