Ciao şi Cancan au devenit membri ai CRP

Tabloidul Cancan şi revista Ciao au devenit membri ai Clubului Român de Presă (CRP), admiterea în Club a companiilor Cancan Media SRL şi Revista Ciao SRL fiind aprobată, prin rezoluţie, de Consiliul de Onoare al CRP.

53 afișări
Imaginea articolului Ciao şi Cancan au devenit membri ai CRP

Ciao şi Cancan au devenit membri ai CRP

Cele două companii vor fi reprezentate în CRP de Lucian Romaşcanu, director general.

De la începutul anului, au mai devenit membri ai CRP:

Asociaţia Patronală a Editorilor Locali (APEL),

Gazeta de Olt (editat de Click News SRL),

Gazeta de Sud (editat de Media Sud Management SA),

Radio Sud Craiova,

Radio Prompt Beiuş şi

postul de televiziune Kanal D.

Clubul Român de Presă (CRP), înfiinţat în 1998, este o asociaţie profesională a companiilor din industria mass-media. CRP reuneşte 33 de societăţi din presa scrisă şi audiovizual şi o organizaţie profesională a presei locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici