Cinema contra SIDA: Sharon Stone, Carla Bruni şi John Travolta vor fi copreşedinţii galei amFAR 2014

Sharon Stone, Carla Bruni-Sarkozy şi John Travolta vor fi principalii copreşedinţi ai galei amFAR 2014, fundaţia de caritate înfiinţată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA, evenimentul urmând să aibă loc pe 22 mai, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

112 afișări
Imaginea articolului Cinema contra SIDA: Sharon Stone, Carla Bruni şi John Travolta vor fi copreşedinţii galei amFAR 2014

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflată la cea de-a 21-a ediţie, gala amFAR, destinată strângerii de fonduri pentru cercetarea maladiei SIDA şi pentru ajutorarea persoanelor seropozitive din întreaga lume, se va bucura în acest an de prezenţa actriţelor Milla Jovovich şi Kelly Preston. De asemenea, la eveniment şi-au anunţat prezenţa modelele Heidi Klum şi Aishwarya Rai, pilotul englez de Formula 1 Lewis Hamilton şi producătorul american Harvey Weinstein.

În cadrul acestei gale, ce se va desfăşura în grădinile de la Eden Roc, una dintre cele mai elegante clădiri de pe Coasta de Azur, va fi organizat un concert pe afişul căruia se regăsesc cântăreţii Lana Del Rey, Robin Thicke şi Aloe Blacc.

Programul evenimentului, la care vor fi prezenţi 800 de invitaţi, va fi completat de o paradă a modei, în cadrul căreia vor defila 30 dintre cele mai cunoscute modele ale momentului, aduse pe podium de Carine Roitfeld, directorul de modă la nivel internaţional al revistei Harper's Bazaar.

Gala amFAR reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa şi reuneşte în fiecare an numeroase staruri internaţionale. În 2013, a fost stabilit un nou record al donaţiilor, în valoare de 19,3 milioane de euro, sumă obţinută atât în timpul recepţiei, cât şi în urma unor licitaţii cu obiecte de valoare.

Anul trecut, o masă cu zece locuri la eveniment a costat aproximativ 120.000 de euro, iar tariful minim de intrare pentru o persoană a fost stabilit la aproape 3.000 de euro.

Înfiinţată în 1985 de actriţa Elizabeth Taylor, care a murit pe 23 martie 2011, fundaţia amFAR a reuşit să strângă, din 1993 până în prezent, în cadrul acestei prestigioase gale, peste 87 de milioane de euro.

Actriţa Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 19 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici