Cluj: Spectacole de teatru, concerte de muzică rock, folk, jazz şi clasică, la I.O.I fest

Spectacole de teatru, concerte de muzică rock, folk, jazz şi clasică, expoziţii de fotografie, dar şi momente coregrafice vor fi prezentate la festivalul Interactiv.Original. Imprevizibil (I.O.I fest), care va avea loc între 13 şi 15 iulie la Cluj-Napoca.

287 afișări
Imaginea articolului Cluj: Spectacole de teatru, concerte de muzică rock, folk, jazz şi clasică, la I.O.I fest

Cluj: Spectacole de teatru, concerte de muzică rock, folk, jazz şi clasică, la I.O.I fest (Imagine: Pagina de Facebook a I.O.I. fest)

Unul dintre organizatori, Marius Palade, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că toate evenimentele din festival sunt cu intrarea gratuită.

"I.O.I. este organizat de Asociaţia Culturală Art Act şi se va desfăşura în perioada 13 - 15 iulie în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Scopul proiectului este reprezentat de promovarea artelor spectacolului, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, prin activităţi inovatoare care să implice activ comunitatea locală şi tinerii artişti aflaţi la început de carieră. A doua ediţie a festivalului I.O.I Fest. Interactiv. Original. Imprevizibil. intenţionează să continue tematica ediţiei-pilot din 2011 şi să promoveze artele spectacolului, de data aceasta, însă, în rândul tinerilor angajaţi. Prin actualul proiect, Asociaţia Culturală Art Act doreşte să ofere publicului ţintă oportunitatea de se desprinde de rutina zilnică, invitându-l să ia parte pentru câteva zile la un festival cultural", a spus Palade.

Conform sursei citate, ideea festivalului I.O.I Fest. Interactiv. Original. Imprevizibil a pornit de la un sondaj de opinie realizat de către Asociaţia Culturală Art Act în rândul tinerilor din Cluj-Napoca, cu privire la importanţa culturii în viaţa de zi cu zi, care a vizat organizarea unui eveniment nou în sfera culturală clujeană.

Şi Târguţu’ Vintage se mută la I.O.I Fest.

Timp de trei zile, "Le Fabuleux Magasin de Mireille" propune într-o atmosferă interactivă, originală şi imprevizibilă pălării cu boruri largi, rochii vaporoase şi săndăluţe de sezon, eşarfe, bijuterii vintage şi hand-made, fuste hippie, maieuri colorate, poşete glamour şi ochelari retro.

Interactiv. Original. Imprevizibil. va include manifestaţii variate, precum spectacole de teatru (contemporan, de improvizaţie şi interactiv), desfăşurarea a numeroase concerte de muzică cu artişti naţionali (Hazard, Luna Amară şi Byron) şi cu artişti locali (Ionuţ Mangu & Ioan Onişor şi trupa Natif), prezentarea a trei recitaluri de muzică clasică şi a două de jazz, vernisarea unei expoziţii de fotografie şi desfăşurarea unui moment coregrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici