CNA a aprobat difuzarea în regim de campanie socială a două spoturi

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marţi, difuzarea în regim de campanie socială a unui spot de informare privind efectele fumatului asupra sănătăţii, precum şi a campaniei umanitare "Stop Infarct".

5 afișări
Imaginea articolului CNA a aprobat difuzarea în regim de campanie socială a două spoturi

CNA a aprobat difuzarea în regim de campanie socială a două spoturi

Campania se concentrează pe evidenţierea efectelor negative ale fumatului asupra inimii şi plămânilor şi va fi promovată pe posturile de televiziune.

Campania de informare referitoare la efectele pe care le are fumatul asupra sănătăţii, "Fiecare ţigară îţi face rău", va fi organizată de compania Johnson&Johnson şi doreşte tragerea unui semnal de alarmă în privinţa efectelor pe termen scurt şi lung pe care le are tutunul asura organismului. Această acţiune se aliniază eforturilor depuse în ultimii ani în ţările Uniunii Europene pentru încurajarea renunţării la fumat.

Cea de-a doua campanie pentru care CNA a aprobat difuzarea de spoturi, atât tv cât şi de radio, este iniţiată de Fundaţia "Medicina Azi", alături de Societatea Română de Cardiologie, Societatea Academică de Medicină a Familiei şi Ministerul Sănătăţii şi Familiei.

Obiectivul acestei campanii este de a reduce, pe termen mediu şi lung, morbiditatea si mortalitatea prin bolile cardio-vasculare în rândul populaţiei. Pentru ralizarea acestui obiectiv sunt vizate modificarea stilului de viaţă, dar şi corelarea factorilor de risc care conduc la apariţia infarctului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici