CNA a respins contestaţia OTV privind reducerea licenţei. Postul mai emite până pe 28 septembrie

CNA a respins în şedinţa de joi solicitarea OTV de reanalizare a sancţiunii prin care Consiliul a decis înjumătăţirea licenţei televiziunii lui Dan Diaconescu, fapt pentru care postul mai poate emite până pe 28 septembrie 2012.

318 afișări
Imaginea articolului CNA a respins contestaţia OTV privind reducerea licenţei. Postul mai emite până pe 28 septembrie

CNA a respins contestaţia OTV privind reducerea licenţei. Postul mai emite până pe 28 septembrie

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat în şedinţa de joi o solicitare a societăţii Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa OTV, de reanalizare a sancţiunii aplicate marţi. Membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi respingerea solicitării, fără ca să se mai rediscute cazul.

"Nu s-a modificat nimic, s-a comunicat postului OTV decizia de reducere a valabilităţii licenţei, aşa cum fusese stabilit. Postul are obligaţia ca, în această seară, să o comunice public, de la ora 19.00 la ora 19.10, astfel încât şi publicul să ştie care au fost motivele pentru care s-a luat această decizie", a declarat după votul consiliului, pentru MEDIAFAX, Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

CNA a aplicat, marţi, OTV cea mai drastică sancţiune posibilă - înjumătăţirea licenţei audiovizuale -, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală, astfel postul mai poate emite până pe 28 septembrie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici