CNA: Cele şapte imobile prevăzute în HG au fost cumpărate deja de Consiliu, între 2003-2007

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) precizează că cele şapte imobile prevăzute în Hotărârea de Guvern adoptată miercuri au de 10 ani destinaţia de sedii pentru inspectorii CNA din teritoriu şi au fost achiziţionate de Consiliu în perioada 2003 - 2007.

136 afișări
Imaginea articolului CNA: Cele şapte imobile prevăzute în HG au fost cumpărate deja de Consiliu, între 2003-2007

CNA: Cele şapte imobile prevăzute în HG au fost cumpărate deja de Consiliu, între 2003-2007 (Imagine: Ovidiu Micsik / Mediafax Foto )

Într-un comunicat remis MEDIAFAX, Consiliul Naţional al Audiovizualului precizează că prin Hotărârea de Guvern adoptată miercuri se reglementează trecerea celor şapte imobile - care de 10 ani au destinaţia de sedii pentru inspectorii CNA din teritoriu - din domeniul privat al statului în domeniul public al statului şi în administrarea CNA.

Potrivit sursei citate, imobilele respective au fost achiziţionate de CNA în perioada 2003 - 2007 din fonduri publice şi sunt situate în localităţile Constanţa, Craiova, Galaţi, Piteşti, Focşani, Braşov şi Suceava.

Trecerea acestor imobile în domeniul public al statului şi în administrarea CNA a fost impusă prin Decizia nr. 18/2013 a Curţii de Conturi cu ocazia auditării exerciţiului financiar pe anul 2012, se mai spune în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici