COM: Sublimul a pierit, înghiţit de valurile Mării Negre VIDEO

Ştire MEDIAFAX: Un avion aparţinând Ministerului rus al Apărării la bordul căruia erau 92 de persoane a dispărut imediat după decolarea din oraşul rus Soci. Toate cele 92 de persoane aflate la bordul avionului militar rus prăbuşit duminică, de Crăciun, în Marea Neagră, au murit.

303 afișări
Imaginea articolului COM: Sublimul a pierit, înghiţit de valurile Mării Negre VIDEO

COM: Sublimul a pierit, înghiţit de valurile Mării Negre VIDEO

Printre cele 92 de victime se aflau şi 60 de membri ai Corului Armatei Roşii.

Ştirea MEDIAFAX este AICI 

Celebrul ansamblu muzical a cântat, de-a lungul vremii, alături de mari staruri internaţionale.

Un omagiu adus celor 60 de bărbaţi a căror muzică înălţătoare s-a prăbuşit, de Crăciun, în apele îngheţate ale Mării Negre. Preţul sublimului.

Pavarotti şi Vincent Niclo:

Joe Dassin:

Mireille Mathieu:

Jeane Manson:

Piesa „Nathalie”, consacrată de Gilbert Bécaud:

Piesa „All by myself”, consacrată de Celine Dion:

Julia Migenes, Vincent Niclo, arie din „La Traviata” de Giuseppe Verdi

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici