Program TV de Revelion. Cu ce s-au pregătit televiziunile pentru seara de Anul Nou

Ce au pregătit televiziuni precum Pro TV, TVR 1, TVR 2 sau Antena 1 pentru seara de Anul Nou? Vedete, concerte, emisiuni speciale, momente umoristice şi nu numai. Află ce poţi urmări în seara de 31 decembrie la televizor.

9519 afișări
Imaginea articolului Program TV de Revelion. Cu ce s-au pregătit televiziunile pentru seara de Anul Nou

Program TV de Revelion. Cu ce s-au pregătit televiziunile pentru seara de Anul Nou (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

Revelion la Pro TV. Ediţii speciale, vedete, filme pentru toate gusturile şi concert Loredana

De Revelion, Pro TV a pregătit acţiune, aventură, thriller şi comedie cu patru filme în premieră: "Furios şi iute în viteza a 5-a", "Bunicul dezlănţuit", "Gardienii galaxiei" şi "Ispita", dar şi ediţii speciale ale emisiunilor "Ce spun românii" şi "Jocuri de celebritate"şi un concert Loredana Groza.

Umorul şi distracţia sunt garantate în ediţiile speciale „Ce spun românii” şi „Jocuri de celebritate”, iar „Concertul Loredana – Sentimente” va aduce muzica şi energia în casele românilor. De acest Revelion, Pro TV a pregătit mixul perfect de comedie, acţiune, umor şi voie bună.

Sâmbătă, 31 decembrie, comedia „Aventurile lui Joe Dirt” aduce în prim plan, de la 14:15, persoana care este întotdeauna în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Joe Dirt are un vis măreţ: să îşi cunoască părinţii. De aici începe aventura care îl duce chiar în Los Angeles! De la ora 16:00, Queen Latifah şi Gerard Depardieu pornesc în „Ultima vacanţă”, cu banii economisiţi de-o viaţă la saltea.

De la ora 18:00, aflăm „Ce spun românii”, într-o ediţie specială, în care magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Ştefan Simion) se vor confrunta cu actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Piştereanu).

Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel şi Monica Anghel sunt invitaţii de seamă ai lui Mihai Bobonete, de la 20:30, în sufrageria sa din „Jocuri de celebritate!” Replicile şi glumele invitaţilor vor fi cu greu ţinute în frâu de cei doi căpitani de echipă, Paul Ipate şi Octavian Strunilă.

După numărătoarea inversă la sfârşitul căreia ciocnim alături de cei dragi în cinstea unui an bun, Pro TV aduce în casele tuturor românilor, de la 00:00, „concertul Loredana – Sentimente”. Stilul inconfundabil al Loredanei va umple fiecare casă de energie, muzică bună, chef de dans, dar şi romantismul care vine odată cu piese ca "Bună seara, iubito!"

Prima zi din noul an aduce întreaga familie în faţa televizorului. Duminică, 1 ianuarie, telespectatorii se vor amuza cu „Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă”, de la 11:00. Manny, Diego şi Sid vor porni în cea mai mare aventură, folosind un iceberg pe post de barcă.

De la 12:30, telespectatorii vor învăţa ce înseamnă să ai un „Spirit rebel”, atunci când autorităţile iau decizia să interzică muzica şi dansul. Comedia continuă de la 17:15, cu „Sunt plecat din oraş”, povestea unui bebeluş de numai nouă luni, care se plictiseşte şi decide să pornească la plimbare prin oraş.

De la 20:30, acţiunea revine în forţă la Pro TV, cu „Furios şi iute în viteza a 5-a”. Fostul puşcăriaş Dominic Toretto (Vin Diesel) face echipă cu fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) pentru a da o ultimă lovitură care ar trebui să le recâştige libertatea. Urmează Robert De Niro în „Bunicul dezlănţuit”, de la ora 23:00, care va strica planurile perfecte de nuntă puse la cale de nepotul său.

Pro TV dă startul primei săptămâni din 2017 în forţă. Luni, 2 ianuarie, Pro TV a pregătit, de la 12:00, filmul „Matinal cu scandal”, în care noua producătoare a unei emisiuni matinale trece prin momente destul de complicate, pentru că cei doi prezentatori nu sunt chiar cei mai buni prieteni în spatele camerei.

De la 15:45, „Fantoma mea iubită” ajunge în casele românilor, cu romantismul şi drama clasicului film. Imediat după Ştirile Pro TV, e timpul ca telespectatorii să-i cunoască pe „Gardienii galaxiei”, de la 20:30! Povestea se desfăşoară în secolul 31, când un grup de eroi se adună pentru a proteja Galaxia de atacurile unor creaturi malefice. „Ispita” începe la 22:45, cu povestea a cinci bărbaţi însuraţi, care închiriază un apartament în centrul oraşului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise.

Program de Revelion la TVR 1. Amfitrionii vor fi actorii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel

TVR împlineşte 60 de ani. Pe 31 decembrie, de la 20.30, Iuliana Tudor aduce marile voci ale folclorului, Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache pun la cale un duel amical, iar Ioana Voicu şi Radu Tudor îmbină muzica actuală de top cu „evergreen”-urile începutului de secol.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, două dintre vedetele a căror carieră e strâns legată de numele Televiziunii Române, sunt amfitrionii Revelionului TVR 1, un maraton al starurilor, muzicii şi umorului.

Cei doi actori se prezintă drept „soţii Ionescu”, doi dintre primii angajaţi TVR, chemaţi la ceas aniversar să-şi amintească de începuturile televiziunii şi de momentele de aur ale existenţei acesteia. Petrecerea începe la ora 20.30, în noaptea ce marchează cei 60 de ani împliniţi de TVR. Iar cum orice întâlnire cu Stela şi Arşinel este una memorabilă, intervenţiile lor vor fi presărate cu scenete, cuplete şi... pamflete.

Patru studiouri ale Televiziunii vor găzdui evenimentul, cu muzică pe toate gusturile şi distracţie pentru toţi. Iuliana Tudor aduce muzică populară cu cei mai mari interpreţi de folclor ai României, care vin în exclusivitate la Revelionul TVR 1, într-un spectacol în care telespectatorii vor asculta piesele care i-au făcut celebri.

„Vreau să le mulţumesc, în numele Televiziunii Române, marilor artişti care au fost şi rămân prieteni ai postului public şi care au ales să vină să petreacă Revelionul în locul unde şi-au construit carierele”, spune Iuliana Tudor, cea care va aştepta telespectatorii, în noaptea dintre ani, în platoul "O dată-n viaţă", alături de multe dintre cele mai mari nume ale folclorului românesc: Mioara Velicu, Angela Buciu, Traian Jurchela, Sofia Vicoveanca, Gheorghe Turda, Irina Loghin, Dumitru Zamfira, Aneta Stan, Maria Butaciu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Floarea Calotă, Petrică Mâţu Stoian, Matilda Pascal Cojocariţa, Dinu Iancu Sălăjanu, Niculina Stoican, Mariana Deac, Ionuţ Fulea, Mariana Ionescu, Alexandru Pugna, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Marinel Petreuş, Maria Murgoci, Florica Bradu, Ovidiu Homorodean, Cristian Fodor, Tudor Furdui Iancu, Florentina şi Petre Giurgi, Simion Pop, Benone Sinulescu, Florica Zaha, Constantin Lătăreţu, Panseluţa Feraru, Emi Drăgoi, Ştefan Cigu şi Ion Ghiţulescu.

Paula Seling şi Ovi, alături de Adrian Enache, pun la cale cel mai amuzant duel al pianelor: protagoniştii competiţiei muzicale de la TVR 2 lasă spada jos şi se întrec amical la trecerea dintre ani în Revelionul TVR 1. Împreună cu ei vin să petreacă Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Claudia Pavel şi Mihai Constantinescu. Şi nu e tot: după miezul nopţii, în Noul An, intră în scenă şi Dan Helciug, Diana Matei, Gabriel Cotabiţă şi Oana Sârbu. Totul, asezonat cu tobe ritmate de Trupa Superchill.

Trupa Maxim, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu, Shot, Irina Rimeş, Raluka şi Ami sunt printre tinerii artişti ale căror piese au adunat milioane de vizualizări pe YouTube şi pe care publicul îi aude în fiecare zi la radio. La rândul lor, hiturile 3 Sud-Est, ale Andreei Antonescu, Andei Adam sau ale trupei Voltaj s-au impus ca adevărate „evergreen-uri” în muzica românească, fiind ascultate şi cântate la orice petrecere. Cu toţii se întâlnesc în platoul în care, de obicei, vedeta principală este arhiva Televiziunii Române, la "Te Vrea România". Ioana Voicu şi Radu Tudor îi întâmpină în atmosfera aniversară.

"Sâmbătă seară, de la 20.30, la Revelionul TVR 1, Stela şi Arşinel ne asigură că vom râde cât pentru un an întreg, vom dansa până în zori şi vom avea parte de surprize cât cuprinde!", informează Televiziunea Română.

Revelionul TVR 1 se vede simultan şi la TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

Revelion la TVR 2: Comedii clasice şi filme de aventuri, cu actori români celebri

Toma Caragiu, Marin Moraru, Florin Piersic, Jean Constantin, Gheorghe Dinică, Stela Popescu, Rodica Popescu Bitănescu, Emil Hossu, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani - sunt doar câteva nume din Galeria de Aur a cinematografiei româneşti alături de care telespectatorii petrec Revelionul la TVR 2.

Pe 31 decembrie, de la ora 20.10, "Operaţiunea Monstrul" îi aduce pe Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru, George Grigoriu, Nineta Gusti, Ovidiu Schumacher şi pe mulţi alţii într-o comedie savuroasă. Realizat în 1976, în regia lui Manole Marcus, filmul a reuşit să se menţină în topul preferinţelor cinefililor din România chiar şi acum, la patru decenii de la premieră.

De la ora 22.10, filmul "Masca de argint" îl prezintă pe Florin Piersic în rolul inegalabilului Mărgelatu. Realizat în 1985, în regia lui Gheorghe Vitanidis, filmul de aventuri are o distribuţie de excepţie, cu actori de prim rang precum Marga Barbu, Alexandru Repan, Ion Besoiu, Ovidiu Iuliu Moldovan.

La TVR 2 intrarea în 2017 se face în stil mare, urmărind un spectacol de artificii, după care, de la 0.10, va fi difuzat filmul "Secretul lui Bachus", în regia lui Geo Saizescu. Cu scenariul semnat de Titus Popovici, filmul poliţist inspirat dintr-un caz real îi are în distribuţie pe actorii Ştefan Mihăilescu-Brăila, Gheorghe Dinică, Jean Constantin, Emil Hossu, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani.

De la 2.10 Mărgelatu’ revine cu "Colierul de turcoaze" şi ajutat de prietenul său Buză de Iepure, trebuie să îndeplinească sarcina dată de domnitorul Ţării Româneşti, Gheorghe Bibescu. Pentru a evita un scandal diplomatic, ei trebuie să îl salveze pe împuternicitul băncilor vieneze, răpit, împreună cu fiica sa.

De la ora 3.50, este programată o nouă comedie, "Secretul lui Nemesis" cu Emil Hossu, Gheorghe Dinică, Dumitru Rucăreanu, Jean Constantin, Carmen Galin, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitănescu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, sub bagheta lui Geo Saizescu.

Vasile Muraru şi Valentina Fătu vin la emisiunea "Chef de râs", la Antena 1, în noaptea de Revelion

Vasile Muraru şi Valentina Fătu vin în faţa telespectatorilor Antenei 1 cu o nouă ediţie a emisiunii “Chef de râs”, sâmbătă, pe 31 decembrie, de la ora 20.00.

Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Vasile Muraru şi Valentina Fătu vin în faţa telespectatorilor Antenei 1 cu o nouă ediţie a emisiunii “Chef de râs”.

Momentele umoristice susţinute de cei doi îndrăgiţi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale, care-i vor avea ca protagonişti pe Daniela Condurache, Anda Adam, Fly Project, Radu Ille şi Jo.

“Am pregătit o nouă ediţie îmbunătăţită şi foarte frumoasă a emisiunii “Chef de râs”, cu glume noi şi multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem şi o Crăciuniţă specială, pe Daniela Crudu, care este invitată într-unul dintre scheciurile noastre. De asemenea, interpreţi cunoscuţi vor susţine momentele muzicale ale show-ului. Am realizat această ediţie “Chef de râs” special pentru telespectatorii Antenei 1 şi sperăm din tot sufletul să le placă. Acum, în prag de An Nou, le dorim tuturor Mulţi ani înainte! şi să fie şi de acum încolo alături de “Chef de râs” şi Antena 1”, spune Vasile Muraru.

"Ce surprize umoristice au pregătit Vasile Muraru şi Valentina Fătu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Chef de râs”, informează un comunicat de presă transmis de televiziunea Antena 1.

Program de Revelion la Antena Stars. Familii de artişti se întrec pentru trofeul "Vedetelion"

Antena Stars a pregătit un program maraton pentru Noaptea dintre Ani, un spectacol ce va dura până la şase dimineaţa. Show-ul se va desfăşura sub forma unei competiţii între familii celebre de artişti şi prietenii lor.

Muzică de petrecere, umor, momente surpriză şi provocări de tot felul la care vor fi supuşi artiştii sunt combinaţia perfecta pentru a sărbători cea mai lungă noapte din an.

Pentru a câştiga trofeul Vedetelion 2017, vedetele trebuie să arunce în luptă aşii din mânecă, aşa că platoul Antena Stars va fi plin de invitaţi surpriză. Maestrul de ceremonii va fi Andrei Ştefănescu, iar juriul care va desemna marele castigator este format din Kamara, Minodora şi Nadir.

In competiţia Vedetelion 2017 intră familia Clejanilor şi prietenii lor, Puiu Codreanu, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Fuego, Nae Nicolae ( iUmor), Daniela Crudu şi Andreea Bălan, care se vor întrece cu Ileana Ciuculete, soţul ei Cornel Gales şi susţinătorii lor, Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, Elena Merisoreanu, Vali Vijelie, Angela Rusu şi Lavinia Parva.

Cornelia şi Lupu Rednic împreună cu Cristina Spatar, Nicola, Nicolae Datcu şi Florin Vasilica se întrec şi ei cu Daniela Gyorfi şi George Tal care sunt însoţiţi de prietenii lor, Constantin Magureanu, Neta Soare, Valentin Sanfira, Carmen Serban şi mulţi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici