Comicul Louis C.K, spectacol suplimentar la Cluj-Napoca, la primele reprezentaţii din România

Comicul american Louis C.K. are probleme în Anglia, unde în urma acuzaţiilor de expunere indecentă şi de ”împrumutare” a glumelor, a fost obligat să îşi suspende apariţiile, dar la Cluj-Napoca, primele sale recitaluri în România trezesc interesul ardelenilor ca în vremurile bune ale umoristului.

1419 afișări
Imaginea articolului Comicul Louis C.K, spectacol suplimentar la Cluj-Napoca, la primele reprezentaţii din România

Comicul Louis C.K, spectacol suplimentar la Cluj-Napoca, la primele reprezentaţii din România

Ca urmare a cererii publicului, Louis C.K. a adăugat un al treilea show la Cluj, duminică, 21 iulie. Ora de începere al celui de al treilea spectacolul este 17.00.

Cel dintâi stand up comedian care a susţinut trei reprezentaţii cu sala plină la Madison Square Garden în cadrul aceluiaşi turneu, Louis C.K. şi vine la Cluj-Napoca pentru primelele sale show-uri în România. Sâmbătă, 20 iulie orele 20.00, şi duminica, 21 iulie orele 17.00 si 20.00, amatorii umorului ireverenţios, au şansa să îl vadă pe artistul american abordînd teme dintre cele mai îndrăzneţe pe scena Casei de Cultură a Studenţilor.

De-a lungul unei cariere care începe în anii ’80, Louis C.K. a produs mai mult de opt stand up specials, printre care Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word - Live at Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at the Comedy Store si mai recentul Louis C.K. 2017.

A ocupat locul patru în clasamentul celor mai buni cincizeci stand up comedians din toate timpurile alcătuit în 2017 de revista Rolling Stone, Louis C.K. este în acelasi timp unul dintre cei mai polivalenţi oameni din industria de entertainment americană. De numele său se leagă talk-show-uri precum Late Night with Conan O'Brien, The Dana Carvey Show si The Chris Rock Show, la succesul cărora a contribuit ca scenarist in anii ‘90 si 2000. Apariţiile sale în cadrul emisiunii Saturday Night. În 2017, comicul a recunoscut că lucrurile spuse de femeile care l-au acuzat de comportament indecent în ultimii ani sunt adevărate. Mai mult, marţi, Anthony Jeselnik, un alt comic, a afirmat că Louis C.K. a păstrat mai multe poante pe care le împrumutase de probă de la colegul său de scenă. În luna mai, comicul a anulat două spectacole la Londra, după ce au apărut proteste legate de acuzaţiile de abuz sexual formulate de mai multe femei la adresa sa.

Evenimentele se vor desfăşura exclusiv în limba engleză şi nu sunt recomandate minorilor.

Taguri:
louis ck,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici