Concert Proms of Delight, în deschiderea Pieţei Festivalului Enescu

Un spectacol Proms of Delight va deschide, duminică, Piaţa Festivalului George Enescu, Orchestra Bucharest Symphonic Pops, dirijată de Ilarion Ionescu-Galaţi şi Ionel Tudor, urmând să susţină un concert gratuit începând cu ora 20.30.

1 afișare
Imaginea articolului Concert Proms of Delight, în deschiderea Pieţei Festivalului Enescu

Concert Proms of Delight, în deschiderea Pieţei Festivalului Enescu

Evenimentul este inclus în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu, manifestare ce se va desfăşura în perioada 1-23 septembrie.

Proms of Delight, al cărui repertoriu îmbină piese clasice şi compoziţii în stil cross-over, va oferi publicului o întâlnire cu soliştii Anda Pop, Mirela Zafiri şi Vlad Miriţă. Cei care nu vor putea asista la concertul din Piaţa Festivalului, situată în perimetrul aflat în Piaţa Revoluţiei, între Ateneul Român - Biblioteca Universitară şi Palatul Regal, vor putea urmări în direct spectacolul pe postul naţional de televiziune.

Proms of Delight este un brand al Elite Art Club UNESCO. Spectacolele sunt concepute după modelul concertelor Proms organizate de BBC, care îmbină după o reţetă proprie muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, reuşind să strângă în fiecare an zeci de mii de oameni în sălile de concerte sau în aer liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici