Concurs pe YouTube, pe tema violenţei împotriva femeilor

Regizori celebri sau internauţi anonimi vor putea publica, până la 1 decembrie, pe platforma YouTube scurtmetraje în care este denunţată orice formă de violenţă împotriva femeilor, de la cea fizică la discriminare şi hărţuire, cele mai bune urmând să fie premiate, informează lefigaro.fr.

61 afișări
Imaginea articolului Concurs pe YouTube, pe tema violenţei împotriva femeilor

Concurs pe YouTube, pe tema violenţei împotriva femeilor

Scurtmetrajele vor fi publicate pe un canal special de pe platforma YouTube, numit "Action for Women".

Iniţiativa aparţine You Tube, care a colaborat pentru aceasta cu studiourile de film italiene Cinecitta, Camera Deputaţilor din Parlamentul italian şi Consiliul Europei.

În competiţie pot fi înscrise scurtmetraje cu o durată de maximum cinci minute. În perioada 18 decembrie 2009 - 15 ianuarie 2010, un juriu format din profesionişti va selecta 10 producţii, dintre care vizitatorii platformei YouTube o vor alege pe cea mai bună. Aceasta va fi proiectată în cadrul ediţiei din 2010 a Festivalului de Film de la Veneţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici