Concursul gândul.info şi-a desemnat câştigătorii: 30 de cititori au câştigat câte un iPad

După o lună în care gândul.info a pus în joc un iPad pe zi, 30 de cititori, desemnaţi câştigători prin tragere la sorţi, au devenit posesorii celui mai în vogă gadget al momentului, informează un comunicat.

106 afișări
Imaginea articolului Concursul gândul.info şi-a desemnat câştigătorii: 30 de cititori au câştigat câte un iPad

Concursul gândul.info şi-a desemnat câştigătorii: 30 de cititori au câştigat câte un iPad

gândul.info le-a dat utilizatorilor posibilitatea de a câştiga 30 de iPad-uri în perioada 8 aprilie - 7 mai, printr-un concurs ce s-a desfăşurat atât pe pagina web dedicată - www.gandul.info/concurs, cât şi pe pagina gândul de Facebook.

Timp de o lună, cei care s-au abonat la newsletterul gândul prin completarea formularului de concurs au intrat în cursa pentru o tabletă Apple. Utilizatorii şi-au putut asigura o şansă în plus de câştig dând "Like" paginii gândul.info de pe Facebook.

În total, aproape 45.000 de cititori au intrat în concurs în cele 30 de zile de desfăşurare, iar mai mult de jumătate dintre ei au participat şi pe Facebook. Lista completă a câştigătorilor este disponibilă la adresa www.gandul.info/concurs.

Concursul "Intră în Revoluţia gândul şi câştigă un iPad pe zi!" s-a desfăşurat odată cu lansarea aplicaţiei gândul de iPad, care pune în valoare conţinutul jurnalistic exclusiv al publicaţiei, reacţia sa rapidă la breaking news, articolele de opinie ale jurnaliştilor şi combinaţia de hard news şi materiale de lifestyle familiară celor care citesc gândul pe online. Pe lângă structurarea specifică a conţinutului editorial, ediţia de iPad mizează pe un design elegant şi pe o navigare uşoară între articole.

gândul reflectă actualitatea socială, politică şi economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale şi informaţii exclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje şi comentarii semnate de jurnalişti de prestigiu, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului cititorilor gândul.info. În aprilie 2011, site-ul a avut circa 1,53 milioane de vizitatori unici şi peste 14 milioane de afişări, conform SATI. Pe mobil, gândul poate fi citit la adresa m.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici