Conquiztador.ro are trei noi opţiuni tactice

Conquiztador.ro, jocul online numărul 1 în România, oferă utilizatorilor, de la 1 iulie, trei noi opţiuni tactice, pe care le pot achiziţiona în schimbul a 1.000 sau 2.000 de galbeni din vistierie, informează un comunicat.

205 afișări
Imaginea articolului Conquiztador.ro are trei noi opţiuni tactice

Conquiztador.ro are trei noi opţiuni tactice

Cele trei noi opţiuni tactice pe care utilizatorii le pot achiziţiona în schimbul a 1.000 sau 2.000 de galbeni din vistierie (în funcţie de teritoriu) sunt "Atac aerian", "Construieşte-ţi cetatea" şi "Alege tema". Acestea îi vor ajuta pe utilizatori să cucerească mai uşor teritoriile adversarilor.

"Construieşte-ti cetatea" dă jucătorilor posibilitatea de a-şi apăra regiunea înălţând de jur imprejur o fortăreaţă, în timp ce "Atac aerian" le oferă privilegiul de a ataca şi teritorii cu care nu au graniţă comună.

Special pentru pasionaţii unui anumit domeniu, Conquizdator.ro a creat o a treia opţiune, "Alege tema". Astfel, atacatorii vor putea alege întrebări care se încadrează în aria lor de interes.

Cele trei noi opţiuni vin în continuarea îmbunătăţirii jocului, a cărui relansare a avut loc în urmă cu o lună, iar una dintre marile schimbări este că galbenii pot fi şi cumpăraţi, nu doar câştigaţi drept răsplată pentru răspunsurile corecte.

Conquiztador.ro face parte din IBU Pro TV, divizia de online a Pro TV S.A., care operează site-uri de top din internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.incont.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro şi www.crimetime.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici