Consiliul de Onoare al CRP va fi convocat pentru o poziţie oficială faţă de afirmaţiile lui Băsescu

Preşedintele interimar al Clubului Român de Presă, Indira Crasnea, a declarat, vineri, că va convoca o şedinţă a Consiliului de Onoare al CRP, pentru a decide poziţia oficială faţă de declaraţiile şefului statului şi a făcut un apel ca ambele părţi să dovedească raţiune şi profesionalism.

29 afișări
Imaginea articolului Consiliul de Onoare al CRP va fi convocat pentru o poziţie oficială faţă de afirmaţiile lui Băsescu

Consiliul de Onoare al CRP va fi convocat pentru o poziţie oficială faţă de afirmaţiile lui Băsescu

"Politicienii nu pot trăi fără presă, nici presa fără politicieni. Din această interdependenţă nu rezultă obligatoriu armonie, pentru că imaginea este capitalul cel mai de preţ al politicienilor. Obligatoriu, apar asperităţi şi perioada electorală le accentuează. Înţeleg sensibilităţile personale ale domnului preşedinte. Pe de altă parte, domnul preşedinte, de la înălţimea funcţiei domniei sale, nu a menajat vreodată jurnaliştii. Inevitabil, există o atitudine în consecinţă", a declarat Indira Crasnea pentru MEDIAFAX.

Ea a făcut un apel la raţiune şi profesionalism, atât din partea politicienilor, cât şi din cea a jurnaliştilor.

"Să fim raţionali, profesionişti, să ne respectăm statutul! Este valabil pentru ambele părţi, putem să o facem", a spus preşedintele inerimar al CRP.

Ea a anunţat că va convoca o şedinţă a Consiliului de Onoare al CRP, pentru a decide o poziţie oficială a Clubului faţă de declaraţiile şefului statului.

Indira Crasnea a precizat că îşi va menţine această poziţie şi la şedinţa Consiliului de Onoare.

Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, vineri, trusturile de presă de atacuri la adresa sa şi a membrilor familiei sale şi a avertizat că, în calitate de soţ şi tată, va replica la "toate mizeriile" care îi vor viza familia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici