Copii încă iubesc cărţile. Iata ce mai citesc cei mici

Chiar dacă trăim într-o epocă a tehnologiei în care suntem dependenţi de dispozitive, cărţile rămân adevăratele aventuri care ne fac să visăm.

455 afișări
Imaginea articolului Copii încă iubesc cărţile. Iata ce mai citesc cei mici

Astăzi este Ziua Internaţională a Cititului

Astăzi este o zi specială în care sărbătorim cititul şi importanţa lui.
 
Copiii iubesc să citească. Sebastian are 8 ani, adoră „Aventurile unui Puşti” şi este un mare povestitor al lui Garfield.
 
„Ştiai că pisicile nu au voie să bea cafea? glll gllll el deja bea, mai vreau (râde) şi uite, când ai o pisică găseşti păr peste tot, de fiecare dată când mănânci găseşti păr de pisi”, a rostit acesta.
 
Lui David îi plac poveştile din colecţia de aur, „Familia Robinson , Micky Mouse şi corespondenţa de Crăciun, Cartea Junglei, Ciudatul caz al hoţului de Brănză”.
 
Mariei  îi place mult să citească Pinochio, Cartea lui Apolodor, Omul de zăpadă şi Eu şi mami Zîna. „Încă o zi frumoasă pentru cel mai mare tăitor de smaralde din scoica plutitoare. Salut copii, prezenţi la datorie”, a citit Maria Natalia din carte Micul Prinţ.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici