Cosmin Dominte, “poetul în FM” de la Smart Radio, coleg de distribuţie cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton şi Maggie Q pentru The Asset

  • Cosmin Dominte vine cu o poezie pe zi, despre tot şi despre orice la Smart Radio.
  • De curând a fost pe platoul de filmare pentru lungmetrajul The Asset, în regia lui Martin Campbell.
  • Cosmin Dominte a devenit astfel coleg de distribuţie cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton şi Maggie Q, dar şi cu Tudor Chirilă.
798 afișări
Imaginea articolului Cosmin Dominte, “poetul în FM” de la Smart Radio, coleg de distribuţie cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton şi Maggie Q pentru The Asset

Cosmin Dominte, “poetul în FM” de la Smart Radio, coleg de distribuţie cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton şi Maggie Q pentru The Asset

Cosmin Dominte vine cu o poezie pe zi, despre tot şi despre orice la Smart Radio, pe care îl poţi asculta aici: https://www.smartradio.ro/."

Pe lângă activitatea de la radio, actorul îşi desfăşoară, în paralel, şi proiectele de la teatru, iar de curând a  fost pe platoul de filmare pentru lungmetrajul The Asset, în regia lui Martin Campbell.

Cosmin Dominte a devenit astfel coleg de distribuţie cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton şi Maggie Q, dar şi cu Tudor Chirilă, care apare de asemenea în filmul lui Martin Campbell.

“The Asset” este al cincilea film de la Hollywood în care joacă actorul român, care de-a lungul carierei a mai fost implicat în producţii mari alături de Nicolas Cage, Vera Farmiga, Steven Seagal, Byron Mann, Mark Strong etc.

Cosmin Dominte este actor, muzician şi campion naţional de Slam Poetry, ocupând totodată şi un loc în top 10 în lume în urmă participării la campionatul Mondial din Paris, din 2013. 

Citeşte mai multe şi vezi galeria foto pe SmartRadio.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici