Cosmin Prelipceanu pleacă de la Realitatea TV

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu va pleca de la Realitatea TV pentru un "post important", a declarat pentru MEDIAFAX Stelian Tănase, directorul general al televiziunii.

560 afișări
Imaginea articolului Cosmin Prelipceanu pleacă de la Realitatea TV

Cosmin Prelipceanu pleacă de la Realitatea TV (Imagine: Sorina Andreica/Mediafax Foto)

Stelian Tănase a spus că nu era încă director general al Realitatea TV, în momentul în care Cosmin Prelipceanu a anunţat că o să plece de la postul de televiziune.

"A anunţat acum două săptămâni că pleacă. Nu s-a întâmplat nimic, pleacă într-un post important", a explicat Stelian Tănase. El a refuzat să facă alte declaraţii.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Cosmin Prelipceanu nu a putut fi contactat.

Despre plecarea lui Cosmin Prelipceanu de la Realitatea TV a scris iniţial paginademedia.ro, potrivit căreia Prelipceanu va lucra la departamentul de comunicare al unei bănci de pe piaţa din România.

Cosmin Prelipceanu s-a angajat la Realitatea TV în decembrie 2004. Între martie 2006 şi iunie 2007, el a fost prezentator al principalei ediţii a Jurnalului TVR 1. Ulterior, Prelipceanu a revenit în echipa Realitatea TV.

Pe site-ul realitatea.net, Cosmin Prelipceanu este prezentat drept "pivotul" în jurul căruia se desfăşoară trei emisiuni importante Realitatea TV: "Deschide lumea", "Editorii Realităţii" şi "Reporterii Realităţii". În prezent, în grilă se regăseşte doar "Deschide lumea", pe care Prelipceanu o realizează împreună cu Laura Chiriac.

Cosmin Prelipceanu are o experienţă în media de circa 15 ani şi a lucrat la mai multe posturi de radio şi tv: Realitatea TV, Antena 1, Radio Total, Radio Contact, Europa FM şi Radio Activ. A fost realizator, prezentator, redactor-corespondent, reporter economic, redactor-şef la Ştiri, director adjunct şi director adjunct Ştiri. Este licenţiat în Marketing şi are un masterat în Ştiinţele Comunicării.

Realitatea TV face parte din trustul Realitatea - Caţavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici