Costi Rogozanu, numit redactor-şef adjunct la Cotidianul

Costi Rogozanu a fost numit redactor-şef adjunct al ziarului quality Cotidianul, poziţie deţinută, totodată, şi de Liviu Avram, a declarat, pentru MEDIAFAX, Livia Moisii, publisher Cotidianul.

50 afișări

"A fost un lucru firesc numirea lui Costi Rogozanu în funcţia de redactor-şef adjunct, el având deja responsabilităţi de coordonare în cadrul ziarului", a precizat Moisii.

Până în prezent, Rogozanu a ocupat funcţia de editor coordonator al ediţiei de vineri a Cotidianul. Anterior, Rogozanu a lucrat la Evenimentul zilei şi în PubliMedia Internaţional şi a colaborat la revistele România literară, Observator cultural, Suplimentul de cultură şi Dilema Veche.

Cotidianul face parte din Grupul Realitatea - Caţavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Grupul include trei divizii media: Quality (care cuprinde Realitatea TV, Realitatea International, Realitatea FM, Cotidianul, Academia Caţavencu, Radio Guerrilla şi Idei în Dialog), Business (The Money Channel, Business Standard, Money Express şi IP) şi Life Style (Romantica TV, Radio Total, Reţeaua 24 FUN, Tabu, Superbebe, J'adore, Aventuri la Pescuit, Bucătăria pentru Toţi şi Psihologia azi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici