Cotidianul Miami Herald acceptă donaţii de la cititorii săi

Cotidianul Miami Herald, care a disponibilizat circa 200 de angajaţi anul acesta, oferă cititorilor posibilitatea de a face donaţii online în funcţie de articolele de care sunt interesaţi, informează AFP.

16 afișări
Imaginea articolului Cotidianul Miami Herald acceptă donaţii de la cititorii săi

Cotidianul Miami Herald acceptă donaţii de la cititorii săi

"Începând de marţi, Miami Herlad va accepta donaţii ce pot fi făcute pe site-ul său", prin intermediul unui link ce va fi publicat la finalul oricarui articol, potrivit unui comunicat dat publicitţii de conducerea jurnalului.

Link-urile redirecţionează citirorii către o pagină unde por citi următorul mesaj: "Mulţumim că aţi făcut o donaţie pentru informaţiile online care vă interesează". Cititorii pot dona astfel, prin intermediul cardului bancar, o sumă aleasă de ei pentru Miami Herald.

Confruntate cu o scădere a veniturilor din publicitate a ediţiilor tipărite şi cu scăderea numărului de cititori, ziarele americane caută diferite metode de a-şi asigura supravieţuirea într-un climat economic dificil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici