Crina Mardare se alătură echipei de profesori la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Crina Mardare, împreună cu Şcoala Crina Mardare Music Experience, se alătură echipei TV & Film Academy by Ruxandra Ion, ca profesor de canto în cadrul cursurilor de actorie, potrivit unui comunicat.

117 afișări
Imaginea articolului Crina Mardare se alătură echipei de profesori la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Crina Mardare se alătură echipei de profesori la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Crina Mardare, celebră pentru întreaga ei activitate muzicală, atât în ţară, cât şi peste hotare, are o bogată şi foarte apreciată experienţă ca profesoară de canto. Crina Mardare şi Şcoala Crina Mardare Music Experience pregătesc, din punct de vedere vocal, unele dintre cele mai bune voci ale României.

Crina Mardare este antrenorul vocal al tinerilor din LaLa Band. Printre artiştii care sunt pregătiţi de ea se numără unele dintre cele mai importante şi de succes voci ale ţării, printre care Antonia, Alexandra Ungureanu, Smiley, Anda Adam, Anna Lesko, Călin Goia, Aurelian Temişan, Corina, CRBL, Giulia Anghelescu şi mulţi alţii.

Ruxandra Ion, cel mai cunoscut, apreciat şi premiat, la nivel naţional şi internaţional, producător de seriale şi filme de ficţiune din România, a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, cea mai profesionistă şi modernă metodologie pentru cursanţii şcolii.

Fiecare curs în parte este împărţit pe grupe de vârstă şi este alcătuit din două module, fiecare modul având o durată de trei luni. Primul modul va debuta la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile au început, deja, pe academytv.ro, şi se încheie la data de 15 ianuarie 2014. Este considerat înscris cursantul care a trimis actele necesare şi a achitat taxa cursului (minimum o lună din cele trei). Persoanele care achită integral cursul beneficiază de o reducere de 5% din suma netă.

Mai multe detalii despre cursuri şi înscrieri se găsesc la http://academytv.ro/ şi la 0752.292.544, precum şi la sediul din strada Căderea Bastiliei, numărul 41, Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici