"Cu mama la muzeu... de Sărbători" - program educativ desfăşurat timp de o lună la Muzeul Satului

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" din Capitală organizează, în perioada 16 noiembrie - 15 decembrie, programul educativ "Cu mama la muzeu... de Sărbători", dedicat petrecerii timpului liber în mod creativ în ambianţa muzeului, se arată pe site-ul instituţiei.

173 afișări
Imaginea articolului "Cu mama la muzeu... de Sărbători" - program educativ desfăşurat timp de o lună la Muzeul Satului

"Cu mama la muzeu... de Sărbători" - program educativ desfăşurat timp de o lună la Muzeul Satului

La sfârşit de săptămână, copiii împreună cu părinţii vor confecţiona măşti populare, sorcove, felicitări, decoraţiuni, vor afla cum se decorează Steaua de Crăciun, vor decora turtă dulce şi vor învăţa colinde, sub coordonarea unor meşteri populari şi artişti plastici.

Toate aceste activităţi vor avea loc la gura sobei, unde se vor depăna poveştile copilăriei.

Atelierele se desfăşoară în clădirea Arhondaric, între orele 10.00 şi 12.00. Numărul maxim de copii înscrişi este de 15 pentru fiecare atelier, iar taxa este de 20 de lei. Materialele necesare sunt asigurate de muzeu.

Programul atelierelor poate fi găsit pe site-ul Muzeului Naţional al Satului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici