Cursuri de actorie, pe perioada verii, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, complexa şcoală de actorie, regie, producţie şi scenaristică din România, va iniţia, în perioada 30 iunie - 22 august, cursuri de actorie, pe perioada verii, ce vor avea o durată de două săptămâni şi se vor desfăşura de cinci ori pe săptămână.

761 afișări
Imaginea articolului Cursuri de actorie, pe perioada verii, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Cursuri de actorie, pe perioada verii, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Dorian Popa, Criss şi Vlad, Sore, Alexia Ţalavutis, Rapha, Ana Baniciu vor fi invitaţii profesorilor Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu şi Mihai Brătilă la cursurile intensive de actorie pe perioada verii ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Cursurile "Acting Summer School" ale TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor fi împărţite pe grupe, fiecare având o durată de două săptămâni. Ele se vor desfăşura de luni până vineri şi vor avea o durată zilnică de 4 ore. Cursurile de actorie de vară vor fi susţinute de profesorii de actorie ai Academiei Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu şi Mihai Brătilă. În fiecare săptămână, la cursurile intensive de vară de actorie profesorii îi vor avea invitaţi pe Dorian Popa, Criss şi Vlad, Sore, Rapha, Ana Baniciu, care vor veni pentru a le împărtăşi cursanţilor din experienţa lor în faţa camerelor de filmat, dar şi despre cea de pe scenă, în faţa a mii de oameni.

Prima serie, care se va desfăşura în perioada 30 iunie - 11 iulie, va fi structurată pe două grupe: una pentru cei cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani, iar a doua, pentru cei peste 15 ani, neexistând limită maximă de vârstă.

O nouă grupă de cursanţi va începe acting summer school în perioada 14 - 25 iulie, această serie fiind destinată doar celor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani. Pentru cei care au peste 15 ani şi vor să facă cursuri intensive de actorie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, pe perioada verii, între 28 iulie - 8 august, profesorii de actorie TV & Film Academy by Ruxandra Ion împreună cu invitaţii lor din "Pariu cu viaţa" şi LaLa Band, îi vor ajuta să-şi împlinească visul.

Ultima serie a cursurilor de actorie de vară va avea loc între 11 şi 22 august, când vor exista două grupe: una pentru 8 - 14 ani şi a doua, pentru cei cu vârsta peste 15 ani, fără limită maximă de vârstă.

Carmen Tănase, Marian Râlea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Mircea Gheorghiu şi Mihai Brătilă vor susţine cursuri intensive de actorie pe perioada verii, pentru doritorii din toată ţara, dar şi pentru cei care nu locuiesc în ţară şi vin, pe perioada verii, acasă. Dorian Popa, Criss şi Vlad, Sore, Alexia Ţalavutis, Rapha, Ana Baniciu vor veni, pe parcursul summer school, ca invitaţi la cursuri, pentru a-i ajuta pe cursanţi împărtăşindu-le din experienţa lor artistică, de la începuturi şi până în prezent.

Înscrierile pentru "Acting Summer School" ale TV & Film Academy by Ruxandra sunt în toi, iar doritorii se pot înscrie pe www.academytv.ro sau la sediul din str. Căderea Bastiliei nr. 41.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici