Cvartetul de coarde Rimski-Korsakov din Sankt Petersburg, în concert la Bucureşti

Cvartetul de coarde Rimski-Korsakov din Sankt Petersburg va concerta la Bucureşti, pe 21 septembrie, la Sala Tinerimea română, evenimentul fiind organizat de Biblioteca Metropolitană din Bucureşti şi Ambasada Federaţiei Ruse, informează un comunicat.

41 afișări
Imaginea articolului Cvartetul de coarde Rimski-Korsakov din Sankt Petersburg, în concert la Bucureşti

Cvartetul de coarde Rimski-Korsakov din Sankt Petersburg, în concert la Bucureşti (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Intrarea la concert este liberă.

Cvartetul de coarde, înfiinţat în anul 1939, este format din Mikhail Bondarev - vioară, Ekaterina Belisova - vioară, Aleksey Popov - alto şi Anton Andreev - violoncel.

Cvartetul Rimski-Korsakov din Sankt Petersburg are nenumărate concerte în Rusia, dar şi în alte ţări europene, cum ar fi Germania, Italia, Franţa, Marea Britanie, Finlanda, Malta, Polonia şi Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici