Dana Rogoz sărbătoreşte patru ani de când prezintă emisiunea "De Suflet", la Pro TV International

Dana Rogoz, care s-a întors recent din vacanţa de iarnă, va sărbători, pe 11 februarie, patru ani de când prezintă emisiunea "De Suflet", la Pro TV International, informează televiziunea.

408 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz sărbătoreşte patru ani de când prezintă emisiunea "De Suflet", la Pro TV International

Dana Rogoz (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Dana Rogoz a lăsat în urmă vacanţa şi s-a apucat de treabă împreună cu echipa "De Suflet".

Ea a petrecut Revelionul împreună cu iubitul ei, Radu, şi cu foştii colegi de facultate. Ei s-au cazat timp de trei nopţi, într-o pensiune la Rânca, iar Dana s-a bucurat două zile de zăpadă şi mai ales de sport, dându-se cu placa. Şi, pentru că România este surprinzătoare, Dana Rogoz spune că ultima zi a anului a reuşit să o uimească.

"Pe 31, am urcat mai mulţi pe vârful Păpuşa, cu telescaunul o parte din drum şi apoi cam 40 de minute pe jos, prin zăpadă. Nu era chiar uşor, ne încurajam unii pe alţii şi spre uimirea noastră ne-am întâlnit cu un cuplu care cobora şi el era încălţat cu pantofi de costum. Nu ştiu sincer cum nu degera... Oricum, ne-a luat din entuziasm… La 12 noaptea ne-am distrat cu toţii pe pârtie, sub un foc de artificii. În vacanţa noastră am respectat şi tradiţia grupului - am jucat jocuri de societate ca mima, Activity, Scrabble", spune Dana Rogoz.

Acum, Dana Rogoz se pregăteşte împreună cu echipa sa pentru un nou sezon al emisiunii "De Suflet", pe care o prezintă la Pro TV International, sâmbăta, de la ora 20.30.

"În ultima lună am început pregătirile serioase împreună cu colegii mei pentru noul sezon. Prima emisiune, care va fi difuzată pe 11 februarie, va fi dedicată prieteniei şi fiecare invitat va veni însoţit de un prieten. Această ediţie va fi ca o petrecere a mea, pentru că împlinim şi sărbătorim 4 ani ai emisiunii «De Suflet»", mai spune Dana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici