"Dansez pentru tine", lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

Ediţia de vineri seară a show-ului "Dansez pentru tine", în care telespectatorii au urmărit "cel mai fierbinte" duel al competiţiei, între Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu, a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public.

578 afișări
Imaginea articolului "Dansez pentru tine", lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

"Dansez pentru tine", lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public

Cel mai "fierbinte" duel al competiţiei "Dansez pentru tine" s-a soldat cu eliminarea Biancăi Drăguşanu şi a partenerului ei, Carol, din concurs. Telespectatorii au stat cu ochii pe Pro TV urmărind cu interes duelul, dar şi spectacolul oferit la dansurile inspirate din folclorul internaţional şi inegalabilul tango, informează Pro TV.

În intervalul 20:30 - 00:38, Pro TV a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public. În minutul de aur al emisiunii, 21:14, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări erau cu ochii pe Pro TV.

Pro TV a înregistrat, în medie, 9,6 puncte de rating şi 24,6% cotă de piaţă, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în vreme ce Antena 1 obţinea mai puţin de jumătate din audienţa postului lider, respectiv 4,6 puncte de rating şi 11,9 procente din cota de piaţă.

Şi publicul din mediul urban a fost cu ochii pe dansurile vedetelor din concurs, Pro TV înregistrând o medie de 9,7 puncte de rating şi 22,9 procente din cota de piaţă. Antena 1, clasată pe locul al treilea, avea doar 3,8 puncte de rating şi 8,9% cotă de piaţă, după Kanal D care înregistra mai puţin de jumătate faţă de ProTV, respectiv 4,2 puncte de rating şi 10% cotă de piaţă.

Vineri, pentru Bianca şi Nicoleta, dar şi pentru partenerii lor, a fost o seară grea, cu autodepăşiri fizice şi emoţionale, cele două perechi fiind supuse testului presiunii psihologice a duelului, dar şi încercărilor rezistenţei fizice.

Într-un procentaj fără precedent la "Dansez pentru tine" (88,7% versus 11,93%), telespectatorii au votat în favoarea cazului Nicoletei şi al lui Hainer, cu toate că eforturile Biancăi de a face faţă acestui duel au fost foarte mari. Cu picioarele pline de vânătăi, cu tot corpul accidentat, Bianca Drăguşanu a muncit săptămâna trecută până la epuizare pentru a duce cazul partenerului său mai departe. Chiar dacă între ea şi coregraf au existat unele diferenţe de opinie, Bianca a făcut vineri seară o figură frumoasă pe ringul de dans, prestaţia sa fiind considerată de juriu ca fiind cea mai bună de până atunci. Ea a primit felicitări din partea fiecăruia dintre cei cinci juraţi, Edi Stancu ţinând să puncteze faptul că evoluţia ei a fost peste aşteptările sale.

Chiar dacă la dansurile Nicoletei juraţii au văzut o evoluţie clară, atât ea cât şi partenerul sau, Hainer, fiind lăudaţi pentru prestaţia lor inspirată din folclorul sengalez, notele însumate la cele două dansuri, folclor internaţional şi tango, i-au condus către un nou duel.

Cei cu care se vor confrunta săptămâna viitoare Nicoleta şi Hainer sunt Şerban de la Animal X şi Valentina.

Ca de fiecare dată, tot publicul va fi cel care va decide care este echipa care merită să meargă mai departe. Telespectatorii pot vota perechea favorită trimiţând SMS la 1322 cu textul "Şerban", dacă vor ca echipa formată din Şerban şi Valentina să meargă mai departe, sau "Nicoleta", dacă vor ca Hainer şi Nicoleta să rămână în competiţia visurilor. De asemenea, publicul poate suna la 0900.760.401 pentru Hainer şi Nicoleta, sau la 0900.760.407 pentru Şerban şi Valentina. Numerele de telefon sunt apelabile doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici