Dansul contemporan francez, invitat la evenimentul "2 timpi, 3 mişcări", de la CNDB

Trei companii franceze de dans contemporan vor susţine, la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB), câte două reprezentaţii în serile de 17, 18 şi 19 aprilie, în cadrul mini-festivalului "2 timpi, 3 mişcări", transmite CNDB.

92 afișări
Imaginea articolului Dansul contemporan francez, invitat la evenimentul "2 timpi, 3 mişcări", de la CNDB

Dansul contemporan francez, invitat la evenimentul "2 timpi, 3 mişcări", de la CNDB (Imagine: Mediafax Foto)

Pe toată durata evenimentului, Mediateca Centrului Naţional al Dansului va găzdui o Cafenea efemeră a Dansului, un loc de întâlnire şi de dialog cu coregrafii şi dansatorii invitaţi. De asemenea, vor avea loc o serie de proiecţii de filme şi documentare de dans, iar pentru a păstra "specificul francez", French Bakery va asigura prezenţa unor produse de patiserie tipic frantuzeşti.

Programul manifestărilor include spectacole de dans precum "Express 2 temps" (coregrafie Héla Fattoumi şi Eric Lamoureux) al Centre Chorégraphique National de Caen/Basse-Normandie, "D’après J.C.", spectacol în coregrafia lui Herman Diephuis, "Molecular Black" (coregrafia Myriam Gourfink), precum şi proiecţii de filme de dans şi întâlniri.

Evenimentul este organizat de Institutul Francez din Bucureşti în parteneriat cu CNDB şi CulturesFrance.

Preţurile biletelor sunt de 15 lei (preţ întreg), 10 lei (redus) şi 8 lei (pentru profesionişti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici