David Guetta, tată pentru a treia oară: Jessica Ledon este însărcinată

DJ-ul în vârstă de 56 de ani a făcut anunţul oficial pe covorul roşu al premiilor Latin Grammy.

179 afișări
Imaginea articolului David Guetta, tată pentru a treia oară: Jessica Ledon este însărcinată

David Guetta tată pentru a treia oară: Jessica Ledon este însărcinată

La 56 de ani, celebrul DJ David Guetta va deveni tată pentru a treia oară. Anunţul a venit în timpul participării sale la Latin Grammys de la Sevilla, joia trecută. Va fi al treilea copil al muzicianului, după Tim Elvis şi Angie, născuţi din relaţia sa anterioară cu Cathy Guetta.

Latin Grammy a devenit scena pe care cuplul a împărtăşit o mare bucurie. În cadrul podiumului, partenera sa, Jessica Ledon, a etalat o burtică frumoasă, cu un gest care a stârnit entuziasmul celor prezenţi. Apoi, când Guetta i-a mângâiat burta, nu mai era nicio îndoială.

S-au despărţit de două ori

După ce a distribuit ştirea pe Instagram, a făcut ocolul reţelelor de socializare. Postarea a fost de fapt inundată de comentarii de la colegi şi vedete. Printre primii care i-au exprimat felicitările noului tată au fost Diplo şi Zedd, cărora li s-au alăturat în curând Bebe Rexha, Armin van Buuren, Alok şi Sebastien Cauet. O demonstraţie de afecţiune şi sprijin care a făcut, dacă a fost posibil, momentul şi mai electrizant.

Relaţia dintre cei doi a fost oficializată în 2016, dar în 2022 cuplul a intrat în criză. În acel moment, The Sun a raportat că David şi Jess hotărâseră să meargă pe drumuri separate; pe de o parte DJ-ul care şi-a petrecut vara în Ibiza pentru muncă, pe de altă parte ea şi-a petrecut timpul în Statele Unite.

Cu toate acestea, relaţia nu a fost ruptă total, iar scânteia iubirii a continuat să strălucească. În 2017 a venit reconcilierea: DJ-ul i-a dat chiar şi un inel partenerei, ca semn al dragostei şi angajamentului său. Dar după doar un an, a apărut o nouă criză. Au trecut şi peste aceasta şi par mai fericiţi ca niciodată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici