David Lynch, Gaspar Noé şi Asia Argento colaborează la "OneDreamRush"

David Lynch, Gaspar Noé, Asia Argento şi Serghei Bodrov, alături de alţi 38 de realizatori de film vor crea o serie de scurtmetraje de 42 de secunde, în cadrul unui proiect numit "OneDreamRush", informează site-ul allocine.fr.

19 afișări
Imaginea articolului David Lynch, Gaspar Noé şi Asia Argento colaborează la "OneDreamRush"

David Lynch, Gaspar Noé şi Asia Argento colaborează la "OneDreamRush"

Cele 42 de scurtmetraje vor avea la bază visurile autorilor, proiectul fiind sponsorizat de brandul de vodkă 42 Below.

Alături de cunoscuţii regizori David Lynch, Gaspar Noé, Asia Argento şi Serghei Bodrov, la acest proiect vor mai participa, printre alţii Mike Figgis, Sean Lennon, Harmony Korine, Chan Marshall, Lou Ye, Leos Carax, Abel Ferrara, Larry Clark, Grant Morrison sau Carlos Reygadas.

Proiectul "OneDreamRush" este derulat de o marcă de votcă, având o strategie de marketing similară implementată, în 2002, de marca de automobile BMW.

În acel moment, cunoscutul constructor de automobile a sponsorizat o serie de scurtmetraje difuzate online, realizate de regizori precum Alejandro González Inárritu, David Fincher, John Woo, Wong Kar-Wai sau Guy Ritchie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici