David Lynch va lansa un album muzical

Regizorul David Lynch va lansa un album ce conţine şapte cântece pe care le-a compus şi produs în 1994, material dedicat memoriei chitaristului Dave Jaurequi, decedat în 2006, cu care a colaborat la coloana sonoră a filmului "Twin Peaks - Ultimele 7 zile din viaţa Laurei Palmer", informează nme.com.

17 afișări
Imaginea articolului David Lynch va lansa un album muzical

David Lynch va lansa un album muzical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dave Jaurequi nu a fost un cântăreţ, ci un chitarist şi încă unul extraordinar", a declarat David Lynch. "L-am rugat să cânte şi să recite aceste versuri pe care le-am compus, pentru că aveam o bănuială, care s-a dovedit a fi corectă".

"Avea o tonalitate minunată şi îmi place timbrul vocii sale. Mă gândesc adeseori la el şi îmi doresc să fi înregistrat mai mult decât cele şapte piese de pe acest album", a mărturisit celebrul regizor american.

Albumul "Fox Bat Strategy: A Tribute to Dave Jaurequi" va fi lansat pe 30 iunie şi este rezultatul colaborării dintre casa de discuri Rykodisc şi David Lynch Music Company.

David Lynch lucrează în această perioadă la "Dark Night Of the Soul", un proiect multimedia, alături de Danger Mouse şi de Sparklehorse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici