David Lynch va realiza un videoclip pentru Moby - VIDEO

David Lynch va apela din nou la tehnicile de animaţie, la peste 40 de ani după realizarea clipului "Six Figures Getting Sick", pentru a regiza videoclipul piesei "Shot In The Back Of The Head", primul extras pe single de pe albumul "Wait For Me" al muzicianului american Moby, informează allocine.fr.

32 afișări
Imaginea articolului David Lynch va realiza un videoclip pentru Moby - VIDEO

David Lynch va realiza un videoclip pentru Moby (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Puternic influenţat de discursul lui David Lynch despre creativitatea artiştilor, muzicianul american Moby a apelat la celebrul cineast pentru realizarea videoclipului piesei "Shot In The Back Of The Head".

În ciuda pasiunii sale de lungă durată pentru muzică, susţinută prin înfiinţarea propriei sale formaţii, intitulat Blue Bob, această colaborare marchează prima incursiune a regizorului David Lynch, în vârstă de 63 de ani, în universul videoclipurilor muzicale.

Pentru primul său videoclip, regizorul nu se dezminte şi a apelat la un stil care îl caracterizează, prezentând o călătorie în lumea viselor, folosind imagini alb-negru.

David Lynch s-a declarat mulţumit de acest exerciţiu vizual şi a acceptat să regizeze şi "Dark Night of the Soul", următorul proiect muzical semnat Mark Linkous şi Danger Mouse.

În vara acesta, Moby va fi unul dintre headlinerii festivalului B'estfest, la 13 ani de la prima lui vizită în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici