"Din dragoste cu cele mai bune intenţii" de Adrian Sitaru, la Mumbai Film Festival din India - VIDEO

Lungmetrajul "Din dragoste cu cele mai bune intenţii", de Adrian Sitaru, va fi proiectat la Mumbai Film Festival, un eveniment care se desfăşoară în India, în perioada 13 - 20 octombrie.

512 afișări
Imaginea articolului "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" de Adrian Sitaru, la Mumbai Film Festival din India - VIDEO

"Din dragoste cu cele mai bune intenţii" de Adrian Sitaru, la Mumbai Film Festival din India - VIDEO

Producţia, scrisă şi regizată de Adrian Sitaru, va fi prezentată în secţiunea "World Cinema", care reuneşte cele mai bune filme din lume realizate în ultimul an.

Invitate ale acestui program sunt pelicule ce au câştigat deja premii şi au fost apreciate de critici, printre care se numără şi "Pina", în regia lui Wim Wenders, "The Turin Horse", în regia Béla Tarr, "Once Upon a Time in Anatolia", în regia Nuri Bilge Ceylan, şi "George Harrison: Living In The Material World', în regia Martin Scorsese.

Pe de altă parte, tot joi, "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" va avea premiera în Statele Unite ale Americii, unde va rula în competiţia Festivalului de Film de la Chicago, în prezenţa actorului principal Bogdan Dumitrache şi a producătorului Ada Solomon. Filmul va mai fi proiectat vineri şi sâmbătă în cadrul festivalului de la Chicago.

După succesul de la Locarno, unde a câştigat premiul pentru cea mai bună regie şi premiul pentru cel mai bun actor, "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" şi-a câştigat locul în agenda tuturor marilor evenimente de film din lume.

Până acum, lungmetrajul a fost proiectat la festivaluri din Elveţia, Ungaria, Belgia, Canada, Islanda şi Cehia, iar weekend-ul trecut regizorul Adrian Sitaru a prezentat filmul său în Coreea de Sud, la Festivalul Internaţional de Film de la Busan. Următoarea oprire a celui mai de succes film românesc al anului în ocolul său în jurul lumii este Brazilia, unde pe 12 octombrie va fi prezentat publicului la Festivalul Internaţional de Film din Rio de Janeiro.

"Din dragoste cu cele mai bune intenţii" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 28 octombrie, fiind distribuit de Parada Film.

"Din dragoste cu cele mai bune intenţii" spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici