Din New York, direct la Bucuresti: de pe scena Comedy Cellar, Jeff Leach revine la ICEEfest!

Actor, DJ, scriitor si protagonist al unor numere foarte apreciate de Stand Up Comedy, Jeff Leach este si in 2016 MC-ul ICEEfest (Bucuresti, 9 si 10 iunie).

184 afișări
Imaginea articolului Din New York, direct la Bucuresti: de pe scena Comedy Cellar, Jeff Leach revine la ICEEfest!

Din New York, direct la Bucuresti: de pe scena Comedy Cellar, Jeff Leach revine la ICEEfest! (Imagine Codrin Prisecaru / Mediafax Foto)

Dupa excelenta experienta din postura de animator al editiei de anul trecut, britanicul de 32 de ani revine pe scena celui mai important festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est.

"Un comedian neinfricat in ascensiune spre varful domeniului", Festival Journal despre Jeff Leach

Doamnelor si Domnilor... el este Jeff!

Desi si-a descoperit pasiunea pentru comedie destul de tarziu, in februarie 2010 avand un prim show in cadrul Edinburgh Fringe Festival, Jeff a reusit extrem de rapid sa atraga atentia asupra talentului sau.

"Stand Up-ul favorit din acest festival", scria Esquire Magazine dupa ce a vazut numarul lui Leach in timp ce colegul si compatriotul Jack Whitehall a exclamat: "Amuzant si carismatic. Va ajunge mare!"

Iar toate aceste semnale pozitive l-au facut pe Jeff sa paraseasca Londra natala in favoarea New York-ului. Si ce poate fi mai frumos decat sa imparti scena cu eroii tai, in cadrul Comedy Cellar, club facut celebru de staruri precum Louis C.K., Chris Rock si Sarah Silverman.

Lucruri mai putin stiute despre Mr. Leach

• Are origini romanesti, fiind nepotul lui Ion Caramitru. Sora directorului TNB este mama lui Jeff
• A devenit ambasador al fundatiei Angelus, dupa ce una dintre prietenele lui - Louise Cattell a decedat in urma unei supradoze
• A jucat in 10 filme, ultimele doua ("London Town" si "In With the Outlaws") avand premiera in 2016
• Din postura de voice-over a participat la campanii publicitare majore pentru Citroen, SEGA si The Creative Assembly
• In 2012 a vorbit deschis despre problemele sale legate de dependenta de sex intr-un documentar marca BBC.

ICEE Comedy @ ICEEfest

Pe langa responsabilitatea de a da startul ICEEfest (9 iunie, ora 9.30) si de a intretine atmosfera pe toata durata festivalului, Jeff are la dispozitie jumatate de ora pentru a ne arata de ce show-urile sale au inceput sa se joace cu casa inchisa.

Pe 10 iunie, de la 19.30, in FUN AREA, Jeff deschide seara de ICEE Comedy din cadrul festivalului. Seara ce va continua cu o sesiune “Made in Romania” de program într-un nou format original, care va cuprinde parodii după prezentările din festival, alaturi de Claudiu "Teo" Teohari, Sergiu Floroaia, Raul Gheba, Alex Cotet, Silviu Gherman si Toma Alexandru.

Baietii sunt pusi pe treaba si isi propun sa ridiculizeze tot ceea ce s-a intamplat in cele doua zile ale festivalului - interesant de privit, mai ales din punctul de vedere al organizatorilor :)

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - este deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezentare din regiune pentru reteaua-gigant.

Agenda completa poate fi verificata pe site-ul oficial, acolo unde gasiti si ultimele bilete disponibile, inclusiv pentru sesiuni/ evenimente speciale, gen ICEE Comedy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici